大家小心……黑店

lilicatcat
|
話說呢間野、早在四五年前做過trial, 心動想join,.但個顧問越衰、最後冇join, 最近佢成日打來話有新机、叫我98 元try, 問過喺full set, 又比多次机會上去沙田店!点知入到房、個美容師頭其洗面、peeling, 我問有冇針清、佢話冇、因為trial, 我Ok, 跟手做机、整過過程五分鐘、停問你買唔買course, 討厭極、我話完左才講、 之後話敷mask, 15分鐘、点知半個鐘都末入黎、火到黎、自己抹面、起身走!永冇下次!
wing_tt
|
叫咩名?
cakii
|
wing_tt 發表於 19-2-22 21:59
叫咩名?

想知x2
lilicatcat
|
cakii 發表於 19-2-22 22:05
想知x2

海豬美容
cakii
|
lilicatcat 發表於 19-2-22 22:32
海豬美容

我怕去連鎖店做 facial
Lcsl
|
天下烏鴉一樣x..我已經放棄咗美容院,宜家一年2次去醫生打laser...每月自己做gel peel...搵下 freelance 美容師做下人手facial 按下摩算。
果幾年真係又嘥錢又勞氣。
wing_tt
|
lilicatcat 發表於 19-2-22 22:32
海豬美容
我都估係呢間...
我曾經登記過上去試做
上到去又話無BOOK到叫我加錢做第2樣
我閃左
自始之後佢成日打黎叫我去做FACIAL
煩到PK
Waiwai11
|
咁差嘅
lilicatcat
|
Waiwai11 發表於 19-2-25 10:38
咁差嘅

仲厚住面皮、打电話黎叫再去、唉!D咁差公司、該快D收皮
Moppyhaha
|
黑店
nataliefung
|
好多連鎖美容院都係咁
sweet__heart
|
Lcsl 發表於 19-2-22 22:39
天下烏鴉一樣x..我已經放棄咗美容院,宜家一年2次去醫生打laser...每月自己做gel peel...搵下 freelance 美 ...

我同你一樣,我一定唔會join course的,打laser既醫生同freelance 美容師都係單次計,又唔會sell我,感覺舒服得多