自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我算好好彩,第一次請,第一個工人,正常人,都夾到屋企人,到而家用咗9年了

禁止訪問

大宅

我啱啱就請左個未出過國的海外菲
係最驚佢home sick

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

8年,
第1個, 35+, old seafood, 7個月, 喺雪櫃貼memo叫我買coffee, 鬧我媽! 結果自己resign
第2個, 2x, 4年, 關係好好! 佢知我生第二個, 好開心, 不過返去照顧仔, 仲keep住有contact
第3個, 3x, 離婚有個女, 無heart, 借錢, 收信, 頂到完約無續!
第4個, 2x, single, 用左年半, 對小朋友好! 好上心! 其他ok!
我覺得請人係睇彩數! 年紀, 結婚與否都唔重要
放下自在

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

第一個印印,未出過國,來到湊初生BB,好彩都熟手,係懶d,同埋向我父母黑面。

第二個,賓賓,好好笑容對小朋友好好,但太思鄉,偶爾做錯事,亦試過扮病入醫院。

第三個賓賓,貪靚,冇咩笑容,常用爛厨房器具,最後話她媽C咗要急返去,一去冇回頭,等我地仲擔心佢有咩事聯絡唔到。

好彩3個都冇借錢,冇咩特別衰野。

首頁

尾頁

跳至