其實facebook 買Champion係咪淘宝貨?

kk2008
|
其實facebook 買Champion 係咪淘宝貨?

【男童纯棉短袖t恤 儿童夏季薄款半袖打底衫运动休闲上衣中大童圆领】https://m.tb.cn/h.3Ea2wrc?sm=99b6b9 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥aCKXbun3dWV¥后到👉淘♂寳♀👈

tansyneko    發表於 19-2-25 11:46
|
kk2008 發表於 19-2-22 21:45

【男童纯棉短袖t恤 儿童夏季薄款半袖打底衫运动休闲上衣中大童圆领 ...

我都想知
Catchan0306
|
babycharobie
|
一定係,因為假野先咁平
wcpcelia    發表於 19-2-27 16:40
kitbebe
|
mercurycc
|
唔明點會有人信網上賣到咁平係真野?
老人家家
|

【男童纯棉短袖t恤 儿童夏季薄款半袖打底衫运动休闲上衣中大童圆领 ...

預咗係
creambb
|
我買過child in xxx肯定係假野,相同實物差好遠,料極差
tsung
|
babycharobie 發表於 19-2-23 10:24
一定係,因為假野先咁平

peggylam818
|
係日本買返嚟1件童裝薄外套仔都4990+稅了
b52
|
MrsTsea
|
係.....但質地唔差
黃家好媳婦
|
聽人講系假的
QABABY
|
creambb 發表於 19-2-23 14:23
我買過child in xxx肯定係假野,相同實物差好遠,料極差

我見佢啲相似淘
jellyfishes
|

真貨咁貴,facebook賣得咁平,都幾無可能係真嘢
Jessy
|
我覺得係羅, 所以唔會買.
robbieyan
|
mercurycc 發表於 19-2-23 11:34
唔明點會有人信網上賣到咁平係真野?

咪係,仲有阿迪達波鞋,panadol手縺連charm。。大把人信
apelok
|
買過一次後唔會再買,真係假野
wcpcelia    發表於 19-2-27 16:41
kk2008
|
回覆 MrsTsea 的帖子

有無link?
cindy618
|
預左係