請問有係屋企浸開腳嘅各位

the8
|
究竟木桶定膠桶(可以揀摺疊款)好呢?插電自動恆溫果啲款定齋桶一個已經足夠呢?

請分享心得,謝謝。
the8
|
the8 發表於 19-2-23 00:17
究竟木桶定膠桶(可以揀摺疊款)好呢?插電自動恆溫果啲款定齋桶一個已經足夠呢?

請分享心得,謝謝。

推,希望有人可以分享屋企浸腳嘅心得。
phchan
|

請分享心得,謝謝。

我用膠桶,木桶太重又怕發毛,用電恆温的,可以調温會好些,否則温度太高唔好,浸浸下水凍了又唔好
the8
|
phchan 發表於 19-2-23 17:03
我用膠桶,木桶太重又怕發毛,用電恆温的,可以調温會好些,否則温度太高唔好,浸浸下水凍了又唔好 :funny ...

多謝你答我呀!你果款齋恆溫嗎?我見巿面上有紅光呀汽泡呀果啲 function...唔知係咪真係有用呢?
phchan
|
the8 發表於 19-2-23 17:05
多謝你答我呀!你果款齋恆溫嗎?我見巿面上有紅光呀汽泡呀果啲 function...唔知係咪真係有用呢?
...

太多功能冇咩用,可以set 温度及恒温便可,通常有埋計時,半小時左右自動停機, 我習慣42度水,半小時浸完,浸完個身都會出汗。你買桶要留意買幾高,最少浸到小腿會好些
the8
|
phchan 發表於 19-2-23 17:11
太多功能冇咩用,可以set 温度及恒温便可,通常有埋計時,半小時左右自動停機, 我習慣42度水,半小時浸完 ...

收到!我都想搵浸埋小腿果款,等我再搵搵先!多謝你。
phchan
|
the8 發表於 19-2-23 17:12
收到!我都想搵浸埋小腿果款,等我再搵搵先!多謝你。

淘寶好多,最緊要睇售後評語,要買有轆的,有放水喉的,因為已出左好多年,改良了很多,我都換過一部機
wcpcelia    發表於 19-2-23 19:01
the8
|
phchan 發表於 19-2-23 17:20
淘寶好多,最緊要睇售後評語,要買有轆的,有放水喉的,因為已出左好多年,改良了很多,我都換過一部機
...

唔該晒!即去搵搵!
IloveJJ
|
太多功能冇咩用,可以set 温度及恒温便可,通常有埋計時,半小時左右自動停機, 我習慣42度水,半小時浸完 ...

好有心得 你會加咩落水浸呢?夏天會浸嗎?
Vin仔媽
|
phchan 發表於 19-2-23 17:20
...

空巢媽媽
|

請分享心得,謝謝。

有益健康
但要長期堅持
浸一次半次無用的
ling426
|
空巢媽媽 發表於 19-2-23 18:17
有益健康
但要長期堅持
浸一次半次無用的

你用開邊只?
the8
|
空巢媽媽 發表於 19-2-23 18:17
有益健康
但要長期堅持
浸一次半次無用的

希望可以堅持
空巢媽媽
|
ling426 發表於 19-2-23 18:52
你用開邊只?

普通膠筒
家品店買
空巢媽媽
|
ling426 發表於 19-2-23 18:52
你用開邊只?

高身就可以

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ling426
|
空巢媽媽 發表於 19-2-23 20:07
高身就可以

chloelic
|
空巢媽媽 發表於 19-2-23 20:07
高身就可以

我都係依種
Ms.cheung
|

請分享心得,謝謝。

我用木桶,高身的,到膝頭哥
the8
|
Ms.cheung 發表於 19-2-23 20:12
我用木桶,高身的,到膝頭哥

我呢邊比較潮濕,如果唔係木桶會係首選。
花花姐
|
請問有無link介紹