請介绍除甲醛公司

ganggang
|
見有post 有小朋友病,可能屋企装修完引起,好惊啊,我裝修完即住已經4個月,擺左2部小米空氣清新機,捻住ok, 突然好惊啊,想揾公司即做,求介绍老實又helpful 的公司
hellomiki
|
有時我屋企因天氣太潮濕搞到牆發毛,清潔都是有漬,要油油,盡量搵d低甲醛嘅油,我都驚驚地 放左d木炭吸甲醛 ,買部空氣清新機有無用㗎?
BBJOJO
|
ganggang 發表於 19-2-23 00:17
見有post 有小朋友病,可能屋企装修完引起,好惊啊,我裝修完即住已經4個月,擺左2部小米空氣清新機,捻住o ...

laceres.photo
|
盡量開窗通風,唔搵公司噴,自己噴都得但要俾多少少心機。
twcvivian
|
laceres.photo 發表於 19-3-8 13:02
盡量開窗通風,唔搵公司噴,自己噴都得但要俾多少少心機。

噴d咩?
liliyu
|
我之前都係長開部Winix空氣清新機, 就ok
|
回覆 twcvivian 的帖子

噴果d除甲醛產品,市面都有得買大概玻璃水size一支,買個安心嘛如果你想自己搞。
ivycowcow
|
ganggang 發表於 19-2-23 00:17
見有post 有小朋友病,可能屋企装修完引起,好惊啊,我裝修完即住已經4個月,擺左2部小米空氣清新機,捻住o ...

以我所知,佢只係噴野去cover本身有的甲荃,而不是完完全全除去甲荃。日子耐左,甲荃又走返出黎。

多開窗通風會有用。

有錯請指正。
twcvivian
|
laceres.photo 發表於 19-3-15 00:33

噴果d除甲醛產品,市面都有得買大概玻璃水size一支,買個安心嘛如果你想自己搞。 ...

請問邊啲地方有得買?
|

市面上比較少,我上網買既pm話你知
twcvivian
|
laceres.photo 發表於 19-3-15 06:38

市面上比較少,我上網買既pm話你知

Thanks
華妹妹
|
twcvivian 發表於 19-3-8 13:23
噴d咩?

旺角有間賣光觸媒,自己噴。
如果你全屋都裝修, 就搵佢哋上門幫你做, 如果只係幾件傢俬, 或一兩幅牆就買一支支自己噴。