收毛孔可以打邊種機?

黑貓白貓
|
我鼻翼兩邊都好多好大既毛孔,連化妝premier都遮唔住,想問各位做過激光收毛孔嘅jm可唔可以分享下,邊隻有效?
wen_withlove
|
毛孔好難搞嫁 你係咩原因搞到毛孔大先?油脂分泌勁唔勁?
wing_tt
|
嫩膚可以普通1064
有輕微洞可以打PICO蜂巢頭
黑貓白貓
|
wen_withlove 發表於 19-2-23 12:49
毛孔好難搞嫁 你係咩原因搞到毛孔大先?油脂分泌勁唔勁?

油又唔算話油既~毛孔好難搞架?我仲以為打下d treatment可以搞到
黑貓白貓
|
wing_tt 發表於 19-2-23 14:05
嫩膚可以普通1064
有輕微洞可以打PICO蜂巢頭

2款都係laser??
wing_tt
|
黑貓白貓 發表於 19-2-23 23:08
2款都係laser??
係呀
普通1064納秒激光/皮秒激光都係激光
花飛花謝
|
睇budget,如果係嫩膚收毛孔,我自己鍾意打m22
chiuchiu0310
|
花飛花謝 發表於 19-2-24 19:34

M22有聽過過幾有效,大概幾錢?打幾次有效?
黑貓白貓
|

打會唔會好痛?收毛孔係可以局部都係全面咁打架?thanks
Waiwai11
|

請問喺邊到做?幾錢次?thx!
花飛花謝
|
chiuchiu0310 發表於 19-2-24 20:28
M22有聽過過幾有效,大概幾錢?打幾次有效?

睇你呢部機打咩效果,我主要收毛孔同嫩膚,我妹都有打,不過佢打痘印,我自己就3次到連啲斑都會有淡到,千8度次,有hydrafacial做埋
花飛花謝
|
黑貓白貓 發表於 19-2-25 01:33
打會唔會好痛?收毛孔係可以局部都係全面咁打架?thanks

我係連蚊眉都覺得痛既人,但打m22完全唔覺得痛,我係全面打,連麻藥都唔使敷,m22好多功能,斑都可以打,都係睇nm,我見我妹新出偏紅嘅印好易就打走,但耐少少黑黑地既印就會打3-4次先可以
花飛花謝
|
Waiwai11 發表於 19-2-25 10:33
請問喺邊到做?幾錢次?thx!

Dr view 千8蚊度次
Waiwai11
|
花飛花謝 發表於 19-2-26 00:44
Dr view 千8蚊度次

謝謝
|
花飛花謝 發表於 19-2-26 00:41
睇你呢部機打咩效果,我主要收毛孔同嫩膚,我妹都有打,不過佢打痘印,我自己就3次到連啲斑都會有淡到,千 ...

即係$1800有hydra facial+m22?
花飛花謝
|
020117 發表於 19-2-26 11:13
即係$1800有hydra facial+m22?

Yes but I remember is $18xx not in round number, you can ask ask them
mihk
|
黑貓白貓 發表於 19-2-23 01:47
我鼻翼兩邊都好多好大既毛孔,連化妝premier都遮唔住,想問各位做過激光收毛孔嘅jm可唔可以分享下,邊隻有 ...

我打Picoway 既收毛孔頭
千年毛孔收左幾多 水油平衡左 效果滿意

ktang0
|
我自己平平哋打co2 laser facial, 我覺得都唔錯
patpatchan1986
|
有朋友做過打斑,除咗啲斑淡咗之外居然有副效果係覺得啲皮膚滑咗同埋毛孔細咗
sugar0325
|
回覆 花飛花謝 的帖子

請問XEO LASER GENESIS 係咪都收到毛孔&淡黑印? 有冇試過?