太多facial 真係唔識揀……

sman
|
呢度好多jm都介紹A+同A妹,我自己想試A+,因佢唔洗買package 同近我,我想做收緊既facial, 我睇過thermage好似都唔錯,同埋唔痛,但唔知要幾$呢,佢係fb話療程滿$7500蚊仲有咩水原互生facial 送,好似都唔錯咁……定做pico, hifu 定超頻好呢?請大家俾D意見我丫
issactmaria
|
sman 發表於 19-2-23 02:44
呢度好多jm都介紹A+同A妹,我自己想試A+,因佢唔洗買package 同近我,我想做收緊既facial, 我睇過thermage ...

上去A+ 先做consultation, 由consultant 比意見你!
sman
|
issactmaria 發表於 19-2-23 07:04
上去A+ 先做consultation, 由consultant 比意見你!

你意思直接上去問?
anna.cc
|
sman 發表於 19-2-23 15:49
你意思直接上去問?

約左先上去,walk in 未必有位
sman
|
anna.cc 發表於 19-2-23 15:53

明白了……謝謝
sman
|
anna.cc 發表於 19-2-23 15:53

我頭先fb in box問佢,個CS叫我做Liftera v,坦白講,我都唔知乜東東
wing_tt
|
liftera v即係輕量版hifu
要keep住打的
可以收緊提升
如果你想收緊呢個都ok呀
sman
|
wing_tt 發表於 19-2-23 20:43
liftera v即係輕量版hifu
要keep住打的
可以收緊提升

咁有冇D勁D架,我發現虎蚊好深咁……
sugar0325
|
回覆 sman 的帖子

我咀嚼肌大,又雙下巴。好想有迷人V面,但又唔敢打針,又唔知Hifu 對咀嚼肌有無效,價錢又唔平
wing_tt
|
sman 發表於 19-2-23 21:04
咁有冇D勁D架,我發現虎蚊好深咁……
勁d咪Ulthera 打一次搞店 但係好痛
liftera分開做 分開痛 一樣有效
canny31
|
sman 發表於 19-2-23 02:44
呢度好多jm都介紹A+同A妹,我自己想試A+,因佢唔洗買package 同近我,我想做收緊既facial, 我睇過thermage ...

請問一下,我有少少興趣想去A+,請問A妹係乜嘢嚟㗎?
sman
|
canny31 發表於 19-2-25 18:45
請問一下,我有少少興趣想去A+,請問A妹係乜嘢嚟㗎?

我淨係知同A+係姊妹公司,係銅鑼灣咋……我都矇查查
gglc
|
sugar0325 發表於 19-2-23 21:35
回覆 sman 的帖子

我咀嚼肌大,又雙下巴。好想有迷人V面,但又唔敢打針,又唔知Hifu 對咀嚼肌有無效,價錢 ...

雙下巴係打hifu,咀嚼肌只有打Botox.
sugar0325
|
回覆 gglc 的帖子

咁U-one 利隻Hifu係咪打一次見效?效果可keep幾耐?
另外,想問下去印V-beam個價錢係指單一位置定點?我面,頸,背部都想去印.....
bubupeipei
|
sugar0325 發表於 19-2-26 09:06
回覆 gglc 的帖子

咁U-one 利隻Hifu係咪打一次見效?效果可keep幾耐?

Uone 一次都會見效,不過通常建議做三次,keep一年左右。
Siuchoi
|
回覆 bubupeipei 的帖子

我約了3月中在A+ 做UONE, 但現在又心思思想改打Liftera V, 十五十中
Thelittleteddy
|
請問做咩機可去千年黑頭和收毛孔?謝謝
bubupeipei
|
Siuchoi 發表於 19-2-26 13:14
回覆 bubupeipei 的帖子

我約了3月中在A+ 做UONE, 但現在又心思思想改打Liftera V, 十五十中 ...

Liftera 對於我,dd痛都冇,暖暖地,好舒服
melody4785
|
都想知道A妹即係邊間?
mamavincy37
|
睇下你想改善咩囉
一般想搜吓相下巴包包面 做無針埋線 或者 其他hifu 都夠 如果有色斑問題就做埋皮秒
最緊要搵大公司 起碼部機都係正牌先啦