大家收到$4000 確認短訊未?!

koala904
|
我8/2 投入灣仔政府合署投遞箱,暫時仲未收到短訊
MeBeHe
|
尋晚收到
wcpcelia    發表於 19-2-23 08:32
cc4321
|
2月1日親身去交表, 今日都仲未有通知, 都唔知問唔問好

見到其他討論區有人講1月22日寄返去已經收到通知, 好火
taylortse
|
cc4321 發表於 19-2-23 08:25

見到其他討論區有人講1月22日寄返去已經收到 ...

me too ,我係交喺房屋署,我覺得可能係一批一批整,可能有排
smallmama
|
我2月1係土瓜灣入箱交未收到
月希
|
2月4寄...未收到
cc4321
|
回覆 taylortse 的帖子

偷步就可以優先處理, 以後真係唔好咁傻
taylortse
|
cc4321 發表於 19-2-23 09:42

kmko
|
未收到
|
taylortse 發表於 19-2-23 08:28
me too ,我係交喺房屋署,我覺得可能係一批一批整,可能有排

我都係
aesopq957777
|
我都係2月頭交, 未收到.
禁上發言
|
寄過去,收到了。
gloria7927
|
政府唔夠人手拆信入機呀,要耐心等候。
bussi
|
回覆 gloria7927 的帖子

咁政府請唔請PART TIME 呀. 可能去做賺既唔只4000蚊. 如果要用一個咁原始的方法去處理. 多多人手都唔夠呢
starrymama
|
cc4321 發表於 19-2-23 09:42

今次5敢5處理
starrymama
|
我4/2 投入深水埗政府合署投遞箱,暫時仲未收到短訊
yingg92
|
MeBeHe 發表於 19-2-23 08:21
尋晚收到

封信有無講幾時派
lailaiha
|
cc4321 發表於 19-2-23 08:25

見到其他討論區有人講1月22日寄返去已經收到 ...

x2
winner128
|
koala904 發表於 19-2-23 08:14
我8/2 投入灣仔政府合署投遞箱,暫時仲未收到短訊

我2月1號寄都未收到
MeBeHe
|
yingg92 發表於 19-2-23 11:15
封信有無講幾時派

係收到短訊通知
話處理緊我個申請