手機影相,邊部靚?

bananaGi
|
有無晒過出黎?
小源
|
iphone啦
kvnsum
|
日頭影相就部部都差唔多,但夜晚影相就一定係華為
fuhk
|

華為P20 pro
babyhoi
|
kvnsum 發表於 19-2-23 09:44
日頭影相就部部都差唔多,但夜晚影相就一定係華為

華為影夜景靚到嘭嘭聲
我以前用iphone完全冇得比!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
華為有親友用緊,佢比番幫我影既相,真心不錯。
我都心心郁想換,自己用ip
VickiC
|
bananaGi 發表於 19-2-23 08:55
有無晒過出黎?

肯定係華為啦
ChingyanPang
|
吾知華為貴吾貴呢
StrawberryLove
|
華為超唔得,朋友用華為同我地selfie,個個對眼都細左幾倍 我地個個都叫佢轉番用Iphone
fuhk
|
StrawberryLove 發表於 19-2-23 10:03
華為超唔得,朋友用華為同我地selfie,個個對眼都細左幾倍 我地個個都叫佢轉番用Iphone
...

華為有好多機種的, 如果係2千蚊一部果啲梗係唔可以用嚟同IPHONE比啦, 但 P20pro 同 Mate 20 pro 影相同IPhone比已經過之而無不及了~

heilongmama
|
小源 發表於 19-2-23 09:11
iphone啦
Iphone大勢已去。再唔急起直追將成為另一個nokia
ddkaka
|
我覺唔只夜景,日景都係華為好啲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
小源 發表於 19-2-23 09:11
iphone啦

|
StrawberryLove 發表於 19-2-23 10:03
...

冇咩可能。。。請問咩型號?
|
heilongmama 發表於 19-2-23 10:10
Iphone大勢已去。再唔急起直追將成為另一個nokia

仍然有班忠心鐵粉撐住,未有咁快嘅
|
ddkaka 發表於 19-2-23 10:22
我覺唔只夜景,日景都係華為好啲

P20
milktealai
|
[email protected] 發表於 19-2-23 10:31
P20

你覺得mate好啲定p好啲呀?
circleda
|
仲同你講Iphone的應該唔知個世界已經變咗

權威的DXOMARK: https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/

頭十名Iphone只佔第5 (XS Max) 同第10 (XR)

第一、二都係華為 (Mate 20 Pro, P20 Pro),重有第九 (P20)

小米有兩名,三叔有兩名,HTC有一名。
brindlewin
|
bananaGi 發表於 19-2-23 08:55
有無晒過出黎?

華為
YY1101
|
一定係華為