同事之間嘅八卦

good_pig
|
話說有ab兩個人,我係c

大家各自做嘢,管唔同產品
但a 成日都問b 點解要咁做,唔夠利潤咩...blah blah...而家阿b 話佢扮阿姐,又唔係有建設性嘅方案..

我...都唔知比乜反應...我話唔好理阿a..

我自己要話人地,就會比d實際意見 或者我以前試過ok嘅方法...
油麥麥
|
阿a 尼D人真係好多,又煩又八婆、又鐘意認屎認屁,a尼種人要避而遠之!
冬瓜籽
|
油麥麥 發表於 19-2-25 23:42
阿a 尼D人真係好多,又煩又八婆、又鐘意認屎認屁,a尼種人要避而遠之!
...

good_pig
|
油麥麥 發表於 19-2-25 23:42
...

阿a 話以前管幾多幾多個人...
以前丫嘛....而家冇啦,多餘
topyy
|
good_pig 發表於 19-2-23 10:59

唔關你事,聽下就算
油麥麥
|
good_pig 發表於 19-2-26 07:56
阿a 話以前管幾多幾多個人...
以前丫嘛....而家冇啦,多餘

咁都算曾經擁有管過幾多幾多人吖!

係唔關自己事,但聽到都覺得「銀」耳,有個女人住貧民區,老公低學歷,萬幾蚊人工,零技術,但佢成日話 : 我表侄女、姨甥婿、表侄新抱媽咪…………做公司總裁、做醫生、做飛機師,搵幾多錢住邊住邊…………!心諗人哋嘛,又唔係妳,又唔係妳C6,又唔見妳講妳C6做乜,妳哋住邊?!講人哋嚟做乜啫?咩心態,沾人光彩,是佢自卑!
good_pig
|
topyy 發表於 19-2-26 09:08
唔關你事,聽下就算

係,同事呻,我話由佢啦,佢根本冇權管過嚟
good_pig
|
油麥麥 發表於 19-2-26 09:20

咁都算曾經擁有管過幾多幾多人吖!

我都遇過呢d人,以前公司幾勁幾包閉

到而家咪又係同大家響細公司
teaspoon
|
good_pig 發表於 19-2-23 10:59

咁你覺得阿B係米真係想扮家姐?定關心過多令人誤會?

good_pig
|
teaspoon 發表於 19-2-26 09:43

咁你覺得阿B係米真係想扮家姐?定關心過多令人誤會?

有少少,不過佢唔辣到我果面就算