酒店泳池推介

CACACAROL
|
想暑假去澳門玩酒店泳池, 有推介嗎?
天淘去了幾次, 想試其它
巴黎人玩水管, 家庭票要4XX, 好貴
scwingl
|
我嚟緊復活節諗住去澳門都係諗住玩水上樂園
天浪淘國去過幾次,今次住巴黎人去水世界玩,兩大一小都係四百幾入場費,都覺得貴但係復活節期間住JW價錢,着巴黎人入水世界要俾入場費,條數都差唔多不過九歲小朋友唔知啱唔啱玩!
IloveJJ
|
CACACAROL 發表於 19-2-23 11:36
巴黎人玩水管, 家庭票要4XX, 好貴 ...

請問玩天淘,係咪住銀河最方便?可否只著泳衣+浴袍回房沖涼?要經商場大堂嗎?
CACACAROL
|
IloveJJ 發表於 19-3-11 11:15
請問玩天淘,係咪住銀河最方便?可否只著泳衣+浴袍回房沖涼?要經商場大堂嗎?
...

住過銀河/JW/大倉, 3間酒店也是在平台出的(不經商場). 銀河一出是人造沙灘/JW出瀲流/大倉唔記得出口位置, 3間全是圍繞天淘, 我自己覺得3間也方便.
只著永衣OK, 浴袍我唔帶落去, 因要拿住, 泳池有幾個點取毛巾, 濕了便換過好方便
mandy952
|
CACACAROL 發表於 19-2-23 11:36
巴黎人玩水管, 家庭票要4XX, 好貴 ...

新濠影滙,即8字摩天輪嗰間
CACACAROL
|
回覆 mandy952 的帖子

Thank you 上網look look個pool先
IloveJJ
|
CACACAROL 發表於 19-3-11 11:38
住過銀河/JW/大倉, 3間酒店也是在平台出的(不經商場). 銀河一出是人造沙灘/JW出瀲流/大倉唔記得出口位置, ...

原來咁,明白,但唔帶浴袍,搭咪好凍囉!
CACACAROL
|
回覆 IloveJJ 的帖子

泳池有大毛巾提供, 入回酒店前擛干身.
IloveJJ
|
CACACAROL 發表於 19-3-11 16:51
回覆 IloveJJ 的帖子

泳池有大毛巾提供, 入回酒店前擛干身.

謝謝。