潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有無jm分享下你嘅顏色

大宅

https://www.lecrin.jp/e-index.html

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Meow_call 發表於 19-2-23 14:36
https://www.lecrin.jp/e-index.html

我都有睇,不過這裡睇太古板麻

大宅

cindy618 發表於 19-2-23 15:10
我都有睇,不過這裡睇太古板麻

請賜教,邊度睇冇咁古板?

瑪瑙宮

Pigalle 發表於 19-2-23 15:45
請賜教,邊度睇冇咁古板?

咪呢度jm action pic囉

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我個bicolour睇唔睇
ostrich wallet只有 long constance

瑪瑙宮

stef 發表於 19-2-23 23:12
我個bicolour睇唔睇
ostrich wallet只有 long constance

睇呀,就係想欣賞下

子爵府

cindy618 發表於 19-2-23 23:35
睇呀,就係想欣賞下

瑪瑙宮

stef 發表於 19-2-24 18:43

兩個都勁靚
bi color 邊度購入?walk in 買到?

子爵府

cindy618 發表於 19-2-24 18:54
兩個都勁靚
bi color 邊度購入?walk in 買到?

早幾年去 avignon 買架,記得當時唔係最想要嘅色,我話唔要,SA話 bicolour特別值得買。

依家愈用愈順眼

constance wallet我當clutch用,銀包嚟講太厚

wcpcelia    發表於 19-2-27 14:13

首頁

尾頁

跳至