低調的奢華

Sumyeema1
|
就咁睇相,真係睇唔出陳太每次做 facial 使一萬蚊。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
twotigers
|
換著普通市民,7億乜都夠啦
Ytfc
|
「僅剩」7億,真係慘
wcpcelia    發表於 19-2-23 17:14
Winnie_1210
|

如果佢夠醒目一定早有準備買保險locked住啲錢不過佢班律師有冇老點就唔知啦⋯⋯

Jane1983
|

以陳生的尊容,靠把口搵到富婆咁多錢。住山頂獨立屋、出入坐私人飛機,突登飛日本食餐飯使過百萬,應該係執到笑啦。

點知佢咁貪,整假遺囑想吞人幾百億元身家,結果搞成咁。真係自己攞黎。
小源
|
仲有幾千萬
Jane1983
|
陳太的問題唔在皮膚,所以做貴facial係無用ga。
wcpcelia    發表於 19-2-23 17:14
piklam1    發表於 19-2-23 14:58
Sumyeema1
|
Jane1983 發表於 19-2-23 14:44
陳太的問題唔在皮膚,所以做貴facial係無用ga。

間菲力偉美容中心咁把炮?收咁貴?

陳太……er……完全睇唔到使錢D效果……

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
blackberry
|
估計佢做facial 咋 不過一日出一次街要司機保鏢嚟做乜,佢個司機都好嘆吓
Jane1983
|
回覆 Sumyeema1 的帖子

每次單項萬元,係個記者講啫,唔知係咪ga
Sumyeema1
|
blackberry 發表於 19-2-23 14:50
估計佢做facial 咋 不過一日出一次街要司機保鏢嚟做乜,佢個司機都好嘆吓
...

個司機真係筍工。
sauNG
|
7億減6.4億都仲有6千萬
Sumyeema1
|
Jane1983 發表於 19-2-23 14:50

每次單項萬元,係個記者講啫,唔知係咪ga

睇相(雖然細),陳太皮膚白滑……但髮型、衣着佢可能只求方便打理。
Jane1983
|

佢個樣非常似男人,仲要係惡果種,加個長直紮起的馬尾頭,其實大搞同唔搞可能差不多。
fanho
|
唔明點解得7億都要請保鏢
Jane1983
|
回覆 fanho 的帖子

佢老公入獄前,可能轉咁d錢比佢。欠人咁大條街數,唔驚人打佢或凶佢咩,有保鑣安全d卦。
11B
|
Jane1983 發表於 19-2-23 14:43
以陳生的尊容,靠把口搵到富婆咁多錢。住山頂獨立屋、出入坐私人飛機,突登飛日本食餐飯使過百萬,應該係執 ...

原本攻家想俾一大筆錢佢庭外和解,但唔知佢係人心不足定俾律師老點,結果 …!!
BBJOJO
|
Ytfc 發表於 19-2-23 14:36
「僅剩」7億,真係慘

Sumyeema1
|
11B 發表於 19-2-23 15:05
原本攻家想俾一大筆錢佢庭外和解,但唔知佢係人心不足定俾律師老點,結果 …!!
...

又話小甜甜遺産成立慈善基金,但又冇聽聞過基金做咗咩慈善事項,可能也是低調行善。
Jane1983
|
回覆 11B 的帖子

我都記得,因為佢用d染血衛生巾同其他情慾嘢威脅爆大鑊,咁龔家唔想龔如心死後被人講到咁肉酸,都出幾十億元比佢settle,係佢唔肯。
咁大咬,人心不足,真係抵佢啦!