夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

成日睇到好多jm 無意中搵電話睇到證據
如果c6 好高明 次次返到屋企前都del 哂訊息
仲會有咩誅絲馬跡?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

粉紅天空 發表於 19-2-23 16:29
仲會有咩誅絲馬跡?

……

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

仲會有咩誅絲馬跡?

翡翠宮

回覆樓主:

冇咁得閒

男爵府

天網恢恢 疏而不漏,遲早會知,而且女人第六感準,床邊人既心係唔係你度,點會無感覺?
講返正題,當佢每日回家,總會有來電/訊息,佢緊唔緊張電話卡,會唔會行埋一邊回訊息/電話,放假放工有無唔見人,d$有無突然消失,如果係叫雞,就睇微信/網頁紀錄。
不過知道又點,你有懷疑對方時,先問下自己,如果係事實,你又會點做?有咩後路?大吵大鬧對方求原諒你可以當無事發生定分開?對方話之你照我行我素又點?無小朋友就簡單,有小朋友就要考慮好多因素。

soso1227    發表於 19-3-28 09:28

男爵府

ricky0223 發表於 19-2-23 21:24
天網恢恢 疏而不漏,遲早會知,而且女人第六感準,床邊人既心係唔係你度,點會無感覺?
講返正題,當佢每日 ...

係!你乜都唔諗都要諗咗仔女先,冇兒冇女走得灑脫,有兒有女就綁手綁腳,行動前要諗清楚

珍珠宮

回覆樓主:

其實del得咁乾淨,咪仲可疑~

洋房

今朝冇意間睇到佢一幅相,係佢影自己另一部電話(佢有兩部電話)...見到d召妓對話同兩張囡囡相...我只識喊...好㥬惶...個仔先得幾個月...

琥珀宮

ricky0223 發表於 19-2-23 21:24
講返正題,當佢每日 ...

男爵府

8poj 發表於 19-2-23 23:18
今朝冇意間睇到佢一幅相,係佢影自己另一部電話(佢有兩部電話)...見到d召妓對話同兩張囡囡相...我只識喊. ...

咁你諗住點呀?如果佢認錯 會原諒佢嗎?

大宅

好媽媽勳章

我有朋友都係第六感下睇到相,原來發生左8年有多自己都唔知,當你完全信任一個人時真係可以發現唔到,但個天好公道,適當時候佢一定要你知要你處理

子爵府

微信點先CHECK 到. 部電話不離手, 重要指紋開......

大宅

TTeresa 發表於 19-2-24 13:49
微信點先CHECK 到. 部電話不離手, 重要指紋開......

攪到佢攰,然後偷偷用佢指紋開手機睇!

公爵府

好媽媽勳章

識得有個男人, 出軌咗快6年, 可惜佢老婆仲未知...
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

寶石宮

mimi88 發表於 19-2-24 20:49
識得有個男人, 出軌咗快6年, 可惜佢老婆仲未知...

係個男人高招定係個女人太單純??
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

好媽媽勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-24 21:08
係個男人高招定係個女人太單純??

個男人啲演技犀利過金像影帝,而佢老婆係工作狂
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

寶石宮

mimi88 發表於 19-2-24 21:22

oh…………
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

mimi88 發表於 19-2-24 21:22

嘩,鄧個女人唔抵

珍珠宮

仲會有咩誅絲馬跡?

我係籍著我先生守信用,對我坦承自爆的。佢心口一致的口供證據最實在。
我講明白我先生,「病向淺中醫」的強力。唔好一個人作戰,我同佢聯手作戰,我兩作戰對象係對事不對人。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

子爵府

其實唔洗刻意去check, 佢有古怪,你點都feel到。例如放假唔見人,成日遲返屋企,節日唔同你慶祝。。。
同埋對你仲有無性趣?

我朋友就係幾年同老公都無做,以為只係大家工作太忙,完全信佢老公既。
點知有日佢老公無帶電話返工,就比佢睇到佢老公叫雞既信息,佢都傷心到接受唔到。。。。

首頁

尾頁

跳至