夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

I cant accept disloyalty of the men

大宅

回覆 祖明 的帖子

我好似俾人掏空左,完全唔知道可以點做?

男爵府

crystal5142000 發表於 19-2-25 12:16
其實唔洗刻意去check, 佢有古怪,你點都feel到。例如放假唔見人,成日遲返屋企,節日唔同你慶祝。。。
同埋 ...

性趣依家野 佢如果話工作壓力大而無性趣?

複式洋房

粉紅天空 發表於 19-2-25 18:37
性趣依家野 佢如果話工作壓力大而無性趣?

好多男人都用工作壓力大做藉口出去滾喎,點會無性趣

複式洋房

粉紅天空 發表於 19-2-23 16:29
成日睇到好多jm 無意中搵電話睇到證據
如果c6 好高明 次次返到屋企前都del 哂訊息
仲會有咩誅絲馬跡?

好似前面的回覆咁講,個天要俾你知,自然會知。但如果真係有,你係咪接受到?
除左睇電話,可以睇下佢返工用開既袋有無奇怪物品,如果成日OT/ 放假唔陪你,都弓大機會了。

別墅

mimi88 發表於 19-2-24 20:49
識得有個男人, 出軌咗快6年, 可惜佢老婆仲未知...

你點知呢?,
http://bit.ly/DJI_MavicProV2

大宅

好媽媽勳章

回覆 mimi88 的帖子

個男人做兩份工,老婆ftm,一心照顧小朋友同個家。所以佢話個天對佢算好,一直蒙在鼓裡,依家仔女大哂可以諗自己條路點行

大宅

好媽媽勳章

回覆 crystal媽咪 的帖子

我相信佢太單純。佢話佢老公收工返屋企,冇唔返屋企瞓。你諗下做兩份工,返到黎攰唔出奇。點解個男人唔離開個家,原來個賤男人出面玩既係單親女人同人妻。慶幸我個朋友捱過左,佢部署緊點樣離開個賤男

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babyhi 發表於 19-2-27 08:25

我相信佢太單純。佢話佢老公收工返屋企,冇唔返屋企瞓。你諗下做兩份工,返到黎 ...

有每日返屋企瞓同食飯都唔代表冇出軌。

大宅

好媽媽勳章

以前資訊科技未有依家咁好,依家佢多左上網,學識點樣令自己進步。所以,我都信個天到時候既話一定會俾你知。女人越強唔多唔少係男人一手做成

公爵府

好媽媽勳章

Stephen3163 發表於 19-2-27 08:07
你點知呢?,
你知我知大家都知.....嗱啦嗱啦啦
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

複式洋房

其實好睇你自己系咩心態
如果你下定決心要知道ge,可以去搵私家偵探
我問過價,check 3個月電話wts,wechat記錄大概9k

大宅

我前夫仲高招啊,唔用手機電訊,用email,你要check佢email先得,要瞞住你,你唔會搵到。

男爵府

qc1220 發表於 19-3-7 10:51
我前夫仲高招啊,唔用手機電訊,用email,你要check佢email先得,要瞞住你,你唔會搵到。
...

你最尾點搵到?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲會有咩誅絲馬跡?

人係會學精㗎!佢有心呃你,就會諗盡方式去呃,都係果句"我雙眼就係証據",我又講吓我前夫,係佢决定離婚前果幾年我已擦覺,只係佢白痴以為死唔認我就冇佢符,初時話邊度唔夠人要頂夜更,日頭返黎夜晚走,之後返黎次數越來少,我問佢你日做夜做唔死得先勁,佢係屋企沖凉可以只換底褲不換衫,買左D新衫永遠唔會拎返屋企,佢話擺係公司,公司阿姐會幫佢洗衫喎!之後仲好笑內外都唔換,果幾年係佢最搵到$嘅時候,但叫佢比家用就要拖。

重點唔係點樣搵到証據,而係你知道之後會點做??

大宅

仲會有咩誅絲馬跡?

其實, 我感奇怪為何你好似前置了一個情況, 是否你覺得你的C6已出軌了?
就好似樓上好多人所講, 你真的不用克意做甚麼, 就在平時都應該可以察覺到有點異樣的。
問其他人冇乜用, 因為日對夜對的人是你, 只有你才會清楚他的習慣, 行為...
反之, 如果冇特別事發生的話, 我就勸你不要太多疑... 因為長期不信任的情況下, 只會影響感情, 不會對兩性關係有甚麼益處的~

男爵府

我覺得,證據唔需刻意去搵㗎!個天要俾你知嘅話,就一定有佢嘅方法

大宅

仲會有咩誅絲馬跡?

女人直覺,仲有天網恢恢,有時啲野就係咁。

大宅

祖明 發表於 19-3-8 01:53
我覺得,證據唔需刻意去搵㗎!個天要俾你知嘅話,就一定有佢嘅方法

無錯

大宅

粉紅天空 發表於 19-3-7 18:34
你最尾點搵到?

就係無意中開佢email 黎睇見到。男人對屋企老婆好既同時,都可以對出面既女人同樣好架!依句說話係我一個男性朋友同我講的。

首頁

尾頁

跳至