自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

因好多媽媽將仔仔和工人同一房,其實D工人好咸濕,會引诱少主和佢地發生關係,到時便恨錯難返

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

咁驚咩?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Carman8989 發表於 19-2-23 16:52
因好多媽媽將仔仔和工人同一房,其實D工人好咸濕,會引诱少主和佢地發生關係,到時便恨錯難返
...
甘咪比男主人同佢

Ronnym    發表於 19-2-25 13:32
mercurycc    發表於 19-2-23 19:08

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

人地都想有自己私人空間,無地方咪.............

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Carman8989 發表於 19-2-23 16:52
...

Poyau    發表於 19-2-24 21:16

珍珠宮

2024年龍年勳章

怕得咁多咩,撘上你C6咪仲驚。

wcpcelia    發表於 19-2-23 19:02

複式洋房

alicialee1210 發表於 19-2-23 16:59
咁驚咩?

好多工人咸濕仔仔,一定分開房,不然寧顾仔仔一人一間房,冇甘驚,我全家裝哂cap, 只有厕所冇

複式洋房

20150618bb 發表於 19-2-23 17:00
人地都想有自己私人空間,無地方咪.............

自己想,我唔想送羊入虎口,至於仔系你的,有事,恨錯難返,仔仔跟我睡,除非佢倆睡廳,我可隨時望到,仲要肯定工人系好过這樣

男爵府

我的育兒心得勳章

老實講 就算係女,我都唔想佢同工人姐姐一間房。大家都會唔方便,無私人空間。所以,我到而家都無本事請工人。

大宅

Carman8989 發表於 19-2-23 17:06
自己想,我唔想送羊入虎口,至於仔系你的,有事,恨錯難返,仔仔跟我睡,除非佢倆睡廳,我可隨時望到,仲 ...

有親人發生過,那位兒子更是智力上有問題⋯

複式洋房

panda361 發表於 19-2-23 17:03
怕得咁多咩,撘上你C6咪仲驚。

買張床睡廳

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

其實請工人仲有機會有好多問題添。。。請得工人既人唔驚得咁多,要驚既就唔會請工人了

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

20150618bb 發表於 19-2-23 16:59
甘咪比男主人同佢

珍珠宮

回覆樓主:

疑人勿用吧
香港人咁易一人一間房咩
有苦自己知

公爵府

同意,家長一定要跟緊d,教導小朋友不要接觸他人身上的部位,及自己的部位,只能掂膊頭,手,手臂便可以接觸

伯爵府

回覆樓主:

妳哋不如唔好用工人吧喇

珊瑚宮

leng1999 發表於 19-2-23 17:14
唔係個個都係甘,人地國家生活指數比較低,唔等於人格都低

大宅

回覆樓主:

我同意,我都有請姐姐,我仔6歲半,但都唔會比佢幫仔沖涼,換衫返學個d可以,但瞓覺都同父母同房,姐姐自己一間房,我寧願辛苦d冇空間都會保護個仔

複式洋房

20150618bb 發表於 19-2-23 17:22
唔係個個都係甘,人地國家生活指數比較低,唔等於人格都低

我不是這个意思,只是提醒大家小心自己兒子,男女共處一室,非常危險的

複式洋房

alice1117 發表於 19-2-23 17:22
我同意,我都有請姐姐,我仔6歲半,但都唔會比佢幫仔沖涼,換衫返學個d可以,但瞓覺都同父母同房,姐姐自己 ...

B B沖涼在廳沖,和疴屎在大廳,工人買了張新摺床睡廳,仲有每星期帶佢食西多士红豆冰,对佢好好,但也要保護自己仔仔,始終可勾引少主的事太多了,特別是菲菲

首頁
12345...11

尾頁

跳至