夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

如果個老闆車勝元咁,ok fine.

我反而在意我老公吾在意,我一定飛Q左佢

禁止訪問

翡翠宮

喜歡你更多 發表於 19-2-23 19:32
多謝妳解答,其實現今社會真係好普遍,為了生活無辦法囉!
有腥臭嘅錢控味道就一定。老公都無法 ...

我如果會咁做一定吾係為生活,純粹因為對方係車勝元你搞清楚.
我絕對吾會為左錢同無feel既男人上床。錢,我自己揾到。

我亦吾知呢D情況而家係咪好普遍,人地做I dont care, 更加吾知乜水的老婆有無份。dont put words into my mouth

洋房

mini1204 發表於 19-2-23 19:28
如果個老闆車勝元咁,ok fine.

我反而在意我老公吾在意,我一定飛Q左佢

Your face your fate

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

劇黎架?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

我覺得個C6係準備各有各玩,邊有可能唔care
答返你個問題,我唔會

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

我肯做女版陳振聰架,但前提係要對方好似小甜甜咁肯俾錢我洗,全家一齊發

大宅

真係好搞笑,呢個情況一般出現在低端人口,老婆出去做雞養全家,俾錢老公出去叫雞。有人能接受,有人好享受,有人只是向現實低頭。條底線無左以後都返唔到轉頭,先想想成本,離婚,子女各親戚憎一世,個上司玩厭換人,份工無左,以後只能找到現在四分一左右收入的工。子女日後發展好受影響,如出去吸毒,如果接受到的,可以試試。
再睇利益,在公司打橫行,只是心理上的,可唔可以打橫行唔係睇同老細關係,而係睇業績,男人最憎女人以為上過一次床就大晒,呢段關係好難超過半年。最接受上左,但全世界唔知,好似無發生過一樣,咁方便佢食下一家。上床可以有十萬一個月,其實仲要睇你的其他價值,誠哥的紅顏,郭炳聯的紅顏,有能力的可以上更高。但以為可以在公司打橫行的一般上不去,能上位的是有能力卻每每言行小心的人。你視愛和婚姻為何物
真正的犠牲是在沒有傷害別人的情況下才叫犠牲,否則只是利益轉移,把家庭幸福轉為收入,而你在各方面都是受益者,成本卻要他人分擔,這樣誰不心動,因為你是在犠牲別人
老干媽一天煮十六小時的辣椒這才叫犠牲。

Whitechocolate    發表於 19-3-2 22:38

男爵府

一次就可以橫行,技術咁好?

子爵府

喜歡你更多 發表於 19-2-23 19:22
假設性問題,而且出題預咗可能比人鬧,不過想在職媽媽認真解答。
假設妳是家庭的經濟支柱,即主要收入來源 ...
這個假設, 我覺得這女人太好勝吧, 按這推斷, 若然可以靠老闆上位搵到10皮野一個月, 起碼該女人本來應搵開3萬左右的職員吧, 段估不是萬零蚊的薯仔, 不然老闆直接包好過啦, 醒目老闆應不會給無能力的人當權, 攪亂自己的生意吧.....

如三萬左右, 老公估計萬零兩萬, 著重家庭的, 跟本慳一點平凡一點都夠用, 但如果自己不安份, 好勝, 就是借口來.

老闆卜了一野, 以後就十萬月薪加橫行, 咁便宜? 這個假設會否假了點? 或者該女人真的腦袋太簡單?

"做完一次半次" --> 怎樣為之半次, 以前有人講話, 入一半當半次, 係咪架

如果c6知道表示無所謂呢!--> 是否不嬲帶開顏色帽, 所以不介意呢

伯爵府

假設性問題,而且出題預咗可能比人鬧,不過想在職媽媽認真解答。

清醒啲諗,上司可以同你上床,亦代表佢可以同其他女下屬上床,結論係上司玩厭咗好自然會搵個第二個,一山 還有一山高,唔好睇到自己咁高

公爵府

我心目中嘅女強人
係本身已經起碼月入10萬以上
無需要靠男人
同大陸佬上完床
先可能有 10 萬月薪嘅女人
有乜資格叫女強人呀
唔好講笑啦

Whitechocolate    發表於 19-3-2 22:39

琥珀宮

回覆樓主:

既然老公不care,即係想食軟飯,咁不如個女人飛咗個老公,跟個老細好過啦,分分鐘做埋老闡娘,就真係無人蝦到佢啦

別墅

畀面勳章

回覆樓主:

其實個問題錢對你真係重要過家庭? 我相信好多野未必一次性, 關係呢家野㑹不段在工作和生活出現, 我自問好怕去處理呢d問題! 就算老公和妳各自玩, 但到最後要問問自己個老細食唔食得落先, 如果型仔都ok, 但如果又肥又光頭重要下下把錢放在囗邊果d男人, 自己食完回想都過唔到吧

伯爵府

做雞就做雞啦,仲妄想可以做大家姐不過就算俾你真係做到大家姐,永遠都會俾人講你曾經做過雞

男爵府

今時今日好普遍

珍珠宮

假設性回答,因為我從未遇到這機會。
我不但可以為家庭犧牲,同時也會為自己的男人犧牲。
我係曾經一個女人搵錢擔起4頭燈油火蠟獨立開支的家的女人。前夫係宅男。
1. 我前夫和女兒,
2. 我前99,
3. 我父母,
4. 我新移民的大哥一家五口。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

瑪瑙宮

叫得女強人, 我諗會搵小鮮肉, 唔會搵上司.

男爵府

858D 發表於 19-2-24 08:36
假設性回答,因為我從未遇到這機會。
我不但可以為家庭犧牲,同時也會為自己的男人犧牲。
我係曾經一個女 ...

你怎捱得過?

首頁

尾頁

跳至