自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛送貨送來包洗潔精,是塑膠袋包裝,外面包了泡泡膠袋。豬隊友用界刀把泡泡膠袋界開,連面嘅洗潔精袋也弄穿,把洗潔精弄到一地,不承認是他做錯,還要我收拾一輪,真係好激氣!
雖是小事,但如此小事發生不少,真令人煩惱!怎樣可以令佢變得精明啲!

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好小事啫今日星期六放佢一馬啦

By the way ,who is your 豬隊友
珍惜 感恩
You got this!!

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tingbb@mama 發表於 19-2-23 20:57
好小事啫今日星期六放佢一馬啦

By the way ,who is your 豬隊友: ...

除咗c6諗唔到邊個咁豬

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mikinana 發表於 19-2-23 20:36
剛剛送貨送來包洗潔精,是塑膠袋包裝,外面包了泡泡膠袋。豬隊友用界刀把泡泡膠袋界開,連面嘅洗潔精袋也 ...

唉!真係豬隊友

BBJOJO    發表於 19-2-23 22:12
Poyau    發表於 19-2-23 21:09

放下自在

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

豬隊友嘅想法係(emoji)刀錯?

tsung    發表於 19-2-23 21:22

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

rainiemama 發表於 19-2-23 20:58
除咗c6諗唔到邊個咁豬

珍惜 感恩
You got this!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

cattz288 發表於 19-2-23 21:00
唉!真係豬隊友

我c6拎把手術刀返屋企界水仙,我驚過佢

禁止訪問

珍珠宮

回覆 pomanlife 的帖子

佢系e生?

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pomanlife 發表於 19-2-23 21:12

我c6拎把手術刀返屋企界水仙,我驚過佢:igiveup ...

咁驚!!
放下自在

男爵府

剛剛送貨送來包洗潔精,是塑膠袋包裝,外面包了泡泡膠袋。豬隊友用界刀把泡泡膠袋界開,連面嘅洗潔精袋也 ...

明你感受,最激氣相信唔係因為佢整穿包嘢,而係唔認錯。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

anna59 發表於 19-2-23 21:16
回覆 pomanlife 的帖子

佢系e生?

唔係

BBJOJO    發表於 19-2-23 22:13

彩鑽殿

cattz288 發表於 19-2-23 21:18
咁驚!!

最驚小朋友攞左黎玩

佢話鈍左架喇,但都唔講得笑囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁請問唔係佢錯,成件事錯係邊呢?

象牙宮

pomanlife 發表於 19-2-23 21:22
最驚小朋友攞左黎玩

佢話鈍左架喇,但都唔講得笑囉

我都好驚老公用完cutter周圍放!
放下自在

彩鑽殿

cattz288 發表於 19-2-23 21:24
我都好驚老公用完cutter周圍放!

屋企冇cutter

BBJOJO    發表於 19-2-23 22:13

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會改到。所以,需要改既系你。要諗辦法減少佢既出錯機會

伯爵府

小做少錯,唔做唔錯,
自己嚟冇咁激氣

珍珠宮

2018復活節勳章

好豬

首頁

尾頁

跳至