有寶媽在寶血醫院分娩嗎 我book佐黃建新醫生

keisha
|
有寶媽知道黃建新順產分娩咩價格 我看了網評佢幾好嘎 Book佐佢 我預產期2019年7月21日
kathylaw1221
|
keisha 發表於 19-2-23 23:42
有寶媽知道黃建新順產分娩咩價格 我看了網評佢幾好嘎 Book佐佢 我預產期2019年7月21日 ...

我都係book左黃醫生喎,但你book佢果陣無問價錢咩?我預產期同你差唔多,因為我揀開刀,佢報價就$22000+$5xxx麻醉師費,話預$56000-$58000埋單
kikiho0312
|
回覆 kathylaw1221 的帖子

我想問你係邊間醫院生?

因為我都打算搵黃醫生
|
kikiho0312 發表於 19-2-27 15:41

我想問你係邊間醫院生?

法國醫院呀
kikiho0312
|

我見黃醫生有係寶血駐診, JOIN PACKAGE 好似BELOW $50K
|
kikiho0312 發表於 19-2-27 15:48

我見黃醫生有係寶血駐診, JOIN PACKAGE 好似BELOW $50K

係呀,我都有睇過呀,但唔知而家仲有無package可以join呢?below $50000又真係好抵
|
kikiho0312 發表於 19-2-27 15:48

咁你會唔會問埋寶血package ar?
kikiho0312
|

應該可以JOIN, 因為我打左去問呀
|
kikiho0312 發表於 19-2-27 16:53

應該可以JOIN, 因為我打左去問呀

咁係應該去寶血直接落訂join定去黃醫生診所同佢講揀寶血之後再去落訂呢
keisha
|

多謝寶媽解答 我琴日係寶血醫院下訂佐 順產佢收我20800元
keisha
|
回覆 kikiho0312 的帖子

黃建新醫生係寶血有掛單 我琴日Book佐佢順產收20800元 論壇有好多評論話佢幾好嘎法國醫院佢應該會收貴少少
|
keisha 發表於 19-2-28 12:19

黃建新醫生係寶血有掛單 我琴日Book佐佢順產收20800元 論壇有好多評論話佢幾好嘎 ...

jm,咁你係咪去寶血睇黃醫生,之後直接喺醫院book佢㗎?黃醫生有無話預total埋單幾錢呀?
keisha
|

係啊.佢逢週三下午上班 我過去寶血医院BOOK佢嘎 順產大約56000~58000 剖腹7萬左右 佢收我順產費20800元 其它費用醫院收嘎 琴日過去好多孕婦等佢排隊產檢 係來黃醫生幾唔錯下 我係論壇評論佢有係法國醫院掛單嘎
kikiho0312
|
keisha 發表於 19-2-28 12:19

黃建新醫生係寶血有掛單 我琴日Book佐佢順產收20800元 論壇有好多評論話佢幾好嘎 ...

你有無計過埋單大約幾多錢?
會唔會抵過join package?
|
keisha 發表於 19-2-28 13:49

係啊.佢逢週三下午上班 我過去寶血医院BOOK佢嘎 順產大約56000~58000 剖腹7萬 ...

e..咁咪仲貴過法國醫院,我喺診所問佢果陣,我同佢講掛單法國醫院開刀,佢報俾我醫生費+麻醉師費預$56000-$58000,等下3月尾去產檢再問清楚佢先..thanks jm