自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔係喎,我之前都係咁,佢話計舊卡到期日

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

吾好嚇我,我四月到期,而家入左去8次。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

NICOLE123 發表於 19-2-25 01:53
吾好嚇我,我四月到期,而家入左去8次。

絕無欺騙成分
我都係4月到期,星期六入開去咪續埋會囉!因為我由金升白金,早續早享受嘛!
當晚上專頁仲係7次記錄;第二朝就變咗4次!真係唔知條數點計,又唔係「零」喎!

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

QQQme 發表於 19-2-25 07:05
絕無欺騙成分
我都係4月到期,星期六入開去咪續埋會囉!因為我由金升白金,早續早享受嘛!
當晚 ...

會唔會因為續會關係?如果係咁年中入會咪唔抵?

男爵府

NICOLE123 發表於 19-2-25 08:06
會唔會因為續會關係?如果係咁年中入會咪唔抵?

我都唔清晰,以我續會當日職員所講,就係2019年開始以1/1-31/12計算累積10次,中途唔續會就係自我放棄。咁我當時都無深究啦。
之後當晚上專頁睇,原來自己已經有7次記錄(計埋續會當日即8次),我打上CS問,佢話好抱歉,的確1/1前的記錄已經無效!咁我無言啦,唔通喊咩!第二日我再上專頁check續會更新,竟然顯示記錄係4次!如果2018年記錄無效就應該0或1(續會當日)啦,4係點計出嚟嘅呢?!

大宅

QQQme 發表於 19-2-24 23:38
請問你昨日續會,今日專頁已經update咗資料嗎?
我昨日續會,資料仍然未update,我仲要係由金升做白金㗎! ...

我張卡都係金卡升白金,第二日專頁已經update左喇,仲已經可以book魔法書房優先坐

男爵府

BearLoveBB 發表於 19-2-25 09:42
我張卡都係金卡升白金,第二日專頁已經update左喇,仲已經可以book魔法書房優先坐
...

到呢一刻,都仲未update呀!

珍珠宮

BK Milk勳章

請問那裡看到會員優惠和資訊?我上年年尾才買了年証,沒有收過任何email, 我已經去了大約5次,係咪有章拎呀?

珍珠宮

BK Milk勳章

QQQme 發表於 19-2-24 20:42
奇怪到吖!我昨日登入專頁仲係7次記錄,今日登入就顯示只有4次記錄!又唔係「零」喎,攪咩呀?!

...

請問這是甚麼apps ? thanks

男爵府

cake05 發表於 19-2-27 19:08
請問這是甚麼apps ? thanks

https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/login/?appRedirect=%2Fmagic-access-members%2Fdashboard%2F#!/main

第一個入園目標次數:於獎賞行時段開始的首3個月內,累積3次合資格入園,可獲此計劃的獨家徽章一個。
第二個入園目標次數:於整個獎賞行時段累積10次合資格入園,可獲此計劃的獨家獎牌一個。

首頁

尾頁

跳至