我同男朋友講左bk減肥換袋個個post

禁止發言
|
我叫佢 不如學人 我半年減10lbs 佢就買個袋比我
佢話⋯我兩個月增10lbs就得⋯⋯
好殘忍 要袋定要身材
crystal媽咪
|
禁止發言 發表於 19-2-24 00:29
好殘忍 要袋定要身材: ...

增肥才有手袋 佢係咪唔想買

那我寧願不要手袋
唔係怪獸
|
你男友勁聰明呀
禁止發言
|
crystal媽咪 發表於 19-2-24 00:59

那我寧願不要手袋

等我係到答返你我點一個星期瘦到咁我個排心情低落無胃口 成個星期食得一餐
mike89
|
好難揀
禁止發言
|
crystal媽咪 發表於 19-2-24 00:59

那我寧願不要手袋

擺明唔想買啦佢想買就話 傻豬 你唔準減 你減我心痛 你唔減我都買比你 莎朗唏唷
禁止發言
|
mike89 發表於 19-2-24 01:09
好難揀

我有得揀咩佢叫我買幾包砂糖日日食啊
crystal媽咪
|
禁止發言 發表於 19-2-24 01:10
擺明唔想買啦佢想買就話 傻豬 你唔準減 你減我心痛 你唔減我都買比你 莎朗唏唷 ...

掉返轉諗
係咪心痛你瘦左,所以用手袋鼓勵。。
你係過輕/過重?!只有你兩個至知
禁止發言
|
crystal媽咪 發表於 19-2-24 01:14
掉返轉諗
係咪心痛你瘦左,所以用手袋鼓勵。。
你係過輕/過重?!只有你兩個至知

過輕 但好肯定佢只係知我重唔到先咁
因爲我食量唔大 好難咁短時間重到 正常人都唔得啦

crystal媽咪
|
禁止發言 發表於 19-2-24 01:18
過輕 但好肯定佢只係知我重唔到先咁
因爲我食量唔大 好難咁短時間重到 正常人都唔得啦

咁佢真係唔出聲好過出聲
elisewaiman
|
Catcatlove
|
唔減下磅用個袋都唔sharp啦
1010k
|

我要身材
禁止發言
|
Catcatlove 發表於 19-2-24 08:58
唔減下磅用個袋都唔sharp啦

佢宜家話為左我有得增磅狂帶我食好d 唔係燒肉就打邊爐
milktealai
|
唔要袋
是是但但
|
禁止發言 發表於 19-2-24 10:08
佢宜家話為左我有得增磅狂帶我食好d 唔係燒肉就打邊爐

都唔錯呀
ayi1
|
幾年前試過,老公話如果係3個月內我減肥5磅佢就獎我1萬(出自佢嘅年尾bonus)。重賞之下必有勇妻,我真係減到5磅收咗佢1萬。不過之後又肥返。近年唔敢再應承佢
IloveJJ
|

咁增完攞咗個袋,再減返囉!
tsung
|
咪中佢計
tsung
|
IloveJJ 發表於 19-2-24 11:23
咁增完攞咗個袋,再減返囉!

至醒喺你