申請回鄉証

kinkingai1983
|
想同個仔申請回鄉証,因為阿仔係第一次申請,岩岩上網睇,咁多間中旅社逢星期5同6都full, 真係好無奈
廷廷媽
|
有幾無耐?我果日星期六book 3/16個星期六,計返日子一早上網book 就book 到啦
禁上發言
|
kinkingai1983 發表於 19-2-24 10:19
想同個仔申請回鄉証,因為阿仔係第一次申請,岩岩上網睇,咁多間中旅社逢星期5同6都full, 真係好無奈 :ange ...

可唔可以要求職員上門同你申請
|
廷廷媽 發表於 19-2-24 10:23
有幾無耐?我果日星期六book 3/16個星期六,計返日子一早上網book 就book 到啦
...

你而家上中旅行社個網睇完先講啦,咁多間,冇1間星期五或6有位呀,睇清楚啦
lumfamily
|
你得閒就無時無刻入去中旅網頁望一望,有時會有近期d預約位跌出嚟,因爲有人cancel booking
cy101
|
較定ALARM 零晨12點上網咪得囉, 想要心水日子就要花D時間/心機!
sg51244
|
而家網上申請要一早起身預約,因為佢每日更新,最多只可約1個月後,所以下午上網睇時,下個月個日都9成9 full哂,如果你想約星期五、六,計返日子,係個日嘅一個月前嘅朝早上去個網到預約啦
|
禁上發言 發表於 19-2-24 10:25
可唔可以要求職員上門同你申請

若然你用肺部講野,咁我真係吾識答你,吾岩咁丫你幫我打去問佢地有冇呢個服務
sg51244
|
cy101 發表於 19-2-24 10:27
較定ALARM 零晨12點上網咪得囉, 想要心水日子就要花D時間/心機!

我上星期都係咁樣預約
一過12點就上去
|
cy101 發表於 19-2-24 10:27

我由琴晚一直load到今朝了,唉
cy101
|
lumfamily 發表於 19-2-24 10:26
你得閒就無時無刻入去中旅網頁望一望,有時會有近期d預約位跌出嚟,因爲有人cancel booking
...
同意, 呢個都係辦法之一!! 有時會執到死雞!!
Poyau
|
3月15日全部改做網上預約仲難搞