台北旅館有冇推介?

Carmen1603
|
3月尾去,thx,兩個大人
|
我鐘意住西門町愛客發,方便又抵住
florapang0426
|
我剛book左台北車站via,都抵又方便
PCCW2319
|
Carmen1603 發表於 19-2-24 10:26

我剛訂左“路境行旅” 近台北車站。 未住過, 但上網睇都覺得OK, 抵住。
stkyo
|
我個人覺得Orange企理少少
purple_b
|
呢幾次都住西門町 Papa Whale HKD4XX 連稅一晚抵住
Carmen1603
|
有沒有人知道用永xapp訂同去門市是否一樣價錢?
kavenzou
|
Carmen1603 發表於 19-2-24 19:28
有沒有人知道用永xapp訂同去門市是否一樣價錢?

試過買package係一樣價,返而門市個職員搞錯房種,我又要打電話去改,所以已經好少去門市,apps價啱就即訂

sandwich
|
旅樂序三館
vivibabyvivi
|
purple_b 發表於 19-2-24 12:06
呢幾次都住西門町 Papa Whale HKD4XX 連稅一晚抵住

Papa whale係平,不過好唔就腳
Gi-leung
|
西門町永安棧
purple_b
|
vivibabyvivi 發表於 19-2-24 20:14
Papa whale係平,不過好唔就腳

由長虹飯店行番去我自己行就7分鐘, 我就可接受的
mypineapple
|
Amber
EppieL
|

4月中去book咗台北門精品酒店(M Hotel) 有冇jm住過?
Carmen1603
|
台北西門大飯店有冇人住過?可以嗎?thx
See
|
PCCW2319 發表於 19-2-24 12:01
我剛訂左“路境行旅” 近台北車站。 未住過, 但上網睇都覺得OK, 抵住。

幾舒服的,我上年住左七日。
PCCW2319
|
See 發表於 19-2-24 22:05
幾舒服的,我上年住左七日。

buklaylay
|
3月中會住 CitizenM 臺北北門酒店
zhouzhouBB
|

呢間幾好住,又近西門町
pat2331
|

酒店好 ok , 不過離西門町商圈遠,行 10 分鐘左右