潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

ilovematthew 發表於 19-2-24 15:44
咩size? 我有黑色細size 上年買要$28600 ,你呢隻唔似粉紅色,似紅色,好靚啊
...

無記錯應該係small ???

大宅

cindy618 發表於 19-2-24 18:12
邊到購得?勁靚

係times square 個間買架

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

reneeechuu 發表於 19-2-24 19:28
我個隻係深啲嘅粉紅色

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

reneeechuu 發表於 19-2-24 19:31
係times square 個間買架

公爵府

好媽媽勳章

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

男爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

複式洋房

reneeechuu 發表於 19-2-24 12:00
好靚呀隻粉紅色

M size? 香港買幾錢?

大宅

我就嚟忍唔住喇

子爵府

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

好靚呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

回覆 reneeechuu 的帖子

Very nice

子爵府

好靚呀

大宅

回覆樓主

水晶宮

畀面勳章

reneeechuu 發表於 19-2-24 12:00
好靚呀隻粉紅色

樓主,請問你呢個袋model number 係咩?
放得落幾多嘢呢? thx

首頁

尾頁

跳至