大家仍會晒相嗎?還是印相簿?

mypineapple
|
我好耐無晒相,只係係手機/電腦睇相。
見有人用app 排版,定期搵公司整一本本相簿
youhello507
|
有㨂相囇,同電腦睇不一樣,電腦幾萬張相冇心機睇
Poyau
|

kitbebe
|
無晒相了!!
mypineapple
|
youhello507 發表於 19-2-24 12:29
有㨂相囇,同電腦睇不一樣,電腦幾萬張相冇心機睇

會係邊度晒?
青衣為食妹
|
mypineapple 發表於 19-2-24 12:26
我好耐無晒相,只係係手機/電腦睇相。
見有人用app 排版,定期搵公司整一本本相簿
...

宜家都好少晒相,除咗俾老人家,佢哋鍾意睇實相。
Angel_Rose
|
對上一次印相簿係結婚時,對上一次曬相係中一時,父母對上一次曬相係我結婚時,比老一輩的親戚,因佢地吳識現今科技,平輩親戚就選擇whatsapp收相
mimi222shi
|
有哂,小朋友靚相貼係柜
Angel_Rose
|
青衣為食妹 發表於 19-2-24 13:10
宜家都好少晒相,除咗俾老人家,佢哋鍾意睇實相。
認同呀,我麻就係咁,喜歡睇實相
chilleylok
|
會,
ganggang
|
有晒幾張入相架擺出黎
mannok媽咪
|
間中有晒
youhello507
|
mypineapple 發表於 19-2-24 12:58
會係邊度晒?

淘寶
youhello507
|
Angel_Rose 發表於 19-2-24 13:16
對上一次印相簿係結婚時,對上一次曬相係中一時,父母對上一次曬相係我結婚時,比老一輩的親戚,因佢地吳識現今 ...

whatsapp 收相,幾年後搵到出嚟先奇

相就唔同,幾十年突然睇返,有感受
Mrs.Jay
|
因為我女讀緊幼稚園,有時d功課要家人合照,所以我間唔中見到靚既相都會曬定,每次去旅行都會曬相薄
tansyneko
|

mypineapple
|
Mrs.Jay 發表於 19-2-24 14:03
因為我女讀緊幼稚園,有時d功課要家人合照,所以我間唔中見到靚既相都會曬定,每次去旅行都會曬相薄
...

旅行相每張晒?
還是排牌版整相簿?
MrsSingSing
|
有曬,我覺得電子產品不太可靠,點都會揀d靚既相曬出黎。
Mrs周
|
會揀返靚嘅出嚟晒
維仔媽媽
|
小朋友返學間中要用相,會晒少少