似樣?

jojo1234
|
有d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ahpoo
|
jojo1234 發表於 19-2-24 15:04
有d

開始覺得呢種雙眼皮唔好,好顯老
ilovefat
|
尋日我睇到gigi個post,我以為係袁詠兒,不過我一向面盲,俾老公睇,佢話鍾麗淇
而家d女明星辨識度好低(for我)
heycutiepie
|
胡杏兒仔仔?好得意
jeannietsui
|
ahpoo 發表於 19-2-24 15:09

係呀
我就係呢種
唔鍾意呀
Giant
|
GiGi以前個雙眼皮唔係咁的,而家好肉酸
mickeymok410
|

我都覺
gglc
|
張相角度問題?佢應該冇整,但雙眼皮變得不自然
1928mickey
|

感覺好攰,無神
Chickentailbun
|
gglc 發表於 19-2-24 16:23

年紀大左就會咁
唔係怪獸
|
jeannietsui 發表於 19-2-24 15:36
係呀
我就係呢種
唔鍾意呀

同意,但佢地這行就要這種雙眼皮,因為適合畫粗黑眼線,一般人淡裝就不好看也不自然。
Jane1983
|
影得袁好老態,好唔精神
算死草
|
jeannietsui 發表於 19-2-24 15:36
係呀
我就係呢種
唔鍾意呀

靚幾十年了,仲想點?
love2talk
|
gglc 發表於 19-2-24 16:23

我覺得可能後期再加工
Poyau
|
有啲似
ayi1
|
似眼皮鬆咗去吊線,貪心咗吊到最大9CM
rubiks
|
ayi1 發表於 19-2-24 17:12
似眼皮鬆咗去吊線,貪心咗吊到最大9CM 。

後生時個雙眼皮唔係咁的,sammi都係,整到好怪

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
gglc
|

呢個講法似喇,因為佢兩個好似人地整雙眼皮咁唔自然。但佢兩個本身都係大眼,理應冇整丫。
一心一意
|

我都係呢種雙眼皮,真係幾顯老,但我唔敢搞,怕越搞越衰。
zbpaul
|

同埋似仲未消腫,不過都無可厚非,平凡人都去微調啦,何況係明星