住過東京灣酒店去迪士尼樂園玩既,想問…

IloveJJ
|
1:係咪都係响官網買定入場卷?
2:係咪有特別酒店住客入口同提早入去攞fast pass?
3:離開時去新宿,响樂園或者酒店有無巴士可直達?
謝謝!
blackypurin
|
IloveJJ 發表於 19-2-24 16:16
3:離開時去新宿,响樂園或 ...

1. 我係,不過應該klook買都可以啩
2. 真正Disneyland 嘅四間酒店有,其他聯系酒店好似無
3. Yes, 有好多巴士去東京不同地方

IloveJJ
|
blackypurin 發表於 19-2-24 16:29

1. 我係,不過應該klook買都可以啩

謝謝 請問你官網買的,係咪自己响屋企print呢?
blackypurin
|
IloveJJ 發表於 19-2-24 17:40
謝謝 請問你官網買的,係咪自己响屋企print呢?

係呀
QQQme
|

1. 我有儲實體票習慣,所以去各國的主題樂園都會買實體票。我上次住Hilton,門票在酒店買。

2. Tokyo Bay 的酒店沒有優先入園待遇。
puffy0305
|
我上年住東京灣大倉,係酒店front desk 買ticket(保證入園)
IloveJJ
|
QQQme 發表於 19-2-24 20:01
1. 我有儲實體票習慣,所以去各國的主題樂園都會買實體票。我上次住Hilton,門票在酒店買。

2. Tokyo Bay ...

謝謝!
IloveJJ
|
puffy0305 發表於 19-2-24 23:47
我上年住東京灣大倉,係酒店front desk 買ticket(保證入園)

謝謝,價錢是與官網一樣嗎?
有無得提早入園呢?
IloveJJ
|
blackypurin 發表於 19-2-24 19:27
係呀

謝謝
kamyee503
|

1)睇你有冇儲門票習慣同係咪旺季
無儲同淡季⋯邊到平邊到買
有儲或旺季⋯官網,門口,酒店買
2)得真正迪士尼嘅酒店先有得提早入⋯其他個啲無
3)離開時我記得有車去新宿,
我自己無坐過,我搭JR,你上網睇下時間表先(我記得班次好似唔多)

IloveJJ
|
kamyee503 發表於 19-2-25 03:37
1)睇你有冇儲門票習慣同係咪旺季
無儲同淡季⋯邊到平邊到買
有儲或旺季⋯官網,門口,酒店買

謝謝!還想問
1) 如果响酒店買,係咪一定買到?會唔會話太多人買唔到架?
2) 咁正常時間入場,係得一條隊嗎?有無分酒店入口呢?
puffy0305
|
IloveJJ 發表於 19-2-25 00:57
謝謝,價錢是與官網一樣嗎?
有無得提早入園呢?

冇得提早入園,只有真係住迪士尼酒店,先有提早入園!而價錢同官網一樣!
puffy0305
|
IloveJJ 發表於 19-2-25 07:33
謝謝!還想問
2) 咁正常時間入場,係得一條隊嗎? ...

唔知你住邊間酒店,但大倉就一定買到!

"No matter how crowded the Disney Land/Sea may be,
the guests who are staying at our hotel are guaranteed the opportunity to purchase an entrance ticket for the parks.
Therefore we do not make any reservations for it."
DUFFYMIMI
|
IloveJJ 發表於 19-2-25 07:33
謝謝!還想問
2) 咁正常時間入場,係得一條隊嗎? ...

門票一定買到,因有入園保證,價錢同官網一樣;但入場時間同一般門票一樣無優待,排隊同其他一般門票既一起排等開門入場
DUFFYMIMI
|

https://www.tokyodisneyresort.jp/tc/hotel/

可以上網睇返資料 因唔確定你訂邊間酒店 東京灣區酒店 都有兩種待遇

IloveJJ
|
DUFFYMIMI 發表於 19-2-25 08:50

謝謝,其實我已睇運官網,但都唔確定,先出帖再確定一下,現在明白了!我訂大倉,應該是一定可在酒店買到票,一定入到場,但無特別通道,亦無提前15分鐘入場了。
IloveJJ
|
puffy0305 發表於 19-2-25 08:27
唔知你住邊間酒店,但大倉就一定買到!

"No matter how crowded the Disney Land/Sea may be,

謝謝,咁我唔預早買了。
我都係訂大倉。
IloveJJ
|
puffy0305 發表於 19-2-25 08:25
冇得提早入園,只有真係住迪士尼酒店,先有提早入園!而價錢同官網一樣!
...

我發覺迪士尼官方最平嗰間飯店,竟然比大倉平!但就好似仲遠過大倉,你會覺得邊間好呢?
leecting
|
無套票可以買?
puffy0305
|
IloveJJ 發表於 19-2-25 17:41
我發覺迪士尼官方最平嗰間飯店,竟然比大倉平!但就好似仲遠過大倉,你會覺得邊間好呢?
...

我未住過迪士尼官方飯店,睇下你需唔需要提早入場同拎fp啦