自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆 RAYMA 的帖子

我通常沿線咁玩,但現在國貿,東門實在人多了,而且啲嘢加價,要去遠啲至得了

大宅

回覆 ngwong2 的帖子

普通中式双鐘118,外加40貼士我另外通常愛按腳多

大宅

回覆 mandy952 的帖子

湖貝站?探魚我睇相覺得幾辣,我其實不能吃太辣,所以未敢食住。

琥珀宮

tsangyvette 發表於 19-2-25 21:10
回覆 mandy952 的帖子

湖貝站?探魚我睇相覺得幾辣,我其實不能吃太辣,所以未敢食住。

水貝站,探魚有唔辣,我個仔都食到,一個蒜香,一個醬香,呢兩款唔辣

大宅

tsangyvette 發表於 19-2-25 00:27
回覆 cherryshu 的帖子

有個新場,個人覺得幾好,行落馬洲,坐到上梅林站,叫卓悅匯,有港人至愛奈雪之茶 ...

Thanks

大宅

剛收到風,鮮芋仙會銅鑼灣開,不過應該比大6貴好多

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如果得我自己,我只去東門,東門頭街邊有間酸辣粉好好味架 依家唔知重有無!
所以坐地鐵去深圳其他地方,我都係睇其他jm介紹先識!

大宅

回覆 babynetnet 的帖子

有好多家酸辣粉,不過我已經多年無食,以前食涼皮多,還會外帶,東門都幾大變化,1234 space對出一排小食店無哂,深圳戲院都裝修緊

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tsangyvette 發表於 19-2-26 00:01
回覆 babynetnet 的帖子

有好多家酸辣粉,不過我已經多年無食,以前食涼皮多,還會外帶,東門都幾大變化, ...

係九龍城廣場嗰邊,不過我都有3以上年未去過東門啦!

首頁

尾頁

跳至