夜晚11點嚼肉餅的人

白·富·美
|
明天小朋友返學,我一般都系11點左右訓,岩岩有人嚼左半個鐘肉餅其實甘夜是否可以煮d簡單的送菜呢!?早幾日仲誇張,有個女人半夜1點幾唱左半個鐘大媽流行曲
siuballball
|
以為邊個食左半個鐘點肉餅都比你知道
shanhaha
|
白·富·美 發表於 19-2-24 23:34
明天小朋友返學,我一般都系11點左右訓,岩岩有人嚼左半個鐘肉餅其實甘夜是否可以煮d簡單的送菜呢 ...

可能佢整定聽日,返工可能無時間掛,我覺得仲可以體諒,但大大聲唱k,裝修果d就真係唔得囉
Siuchoi
|
love2talk
|
siuballball 發表於 19-2-24 23:39

我都以為係
白·富·美
|
siuballball 發表於 19-2-24 23:39

唔識寫
白·富·美
|
shanhaha 發表於 19-2-24 23:41
可能佢整定聽日,返工可能無時間掛,我覺得仲可以體諒,但大大聲唱k,裝修果d就真係唔得囉
...

聽到一邊炒野一邊"嚼"
白·富·美
|
love2talk 發表於 19-2-24 23:48
我都以為係

字到用時方恨少
Kenise-mama
|
明天小朋友返學,我一般都系11點左右訓,岩岩有人嚼左半個鐘肉餅其實甘夜是否可以煮d簡單的送菜呢 ...

樓主
我都聽到吖
咁岩ga
bing-jing
|
對方係鋼牙??!!
咬嘢可以嘈到你聽到?
robbieyan
|
白·富·美 發表於 19-2-24 23:50
唔識寫

啄肉餅?
白·富·美
|
Kenise-mama 發表於 19-2-24 23:52
樓主
我都聽到吖
咁岩ga

唔通大家樓上樓下!?
rex13
|

剁⋯⋯系咪呢個字應該
白·富·美
|
rex13 發表於 19-2-24 23:57
剁⋯⋯系咪呢個字應該

我平時都系甘,執筆忘字,都系你叻
love2talk
|
白·富·美 發表於 19-2-24 23:51
字到用時方恨少

我真係心諗,聽覺咁鬼勁既
plng1215
|
shanhaha 發表於 19-2-24 23:41
...

當你熟睡果陣聽到就。。。會好火,我好明白,當時唔會體諒到,因為好擾民,我樓上朝朝都六點啄肉餅,真係人都癲啊。
冬瓜籽
|
深感同情
kmbb519
|
我試過清晨五點聽到樓下公園播大陸歌,但成件事好恐怖我住30樓,我同c6都可以一齊被嘈醒,大聲到呢⋯⋯佢勁嬲,但我就有d驚
1928mickey
|

咁投訴
mousei
|
我樓上就半夜4,5點剁,仲要幾乎係晚晚剁,近呢半年就少左。