打雀斑到底打邊隻好

yla9879
|
我小學開始已經開始生雀斑 依家兩邊面都有好多好多雀斑 想打斑好耐但依家太多選擇。。又picoway, picosure, enLIGHTEN 但依d全部都要打幾次而且要去美容院做。。最怕比人sell又無效
又有興趣去診所搵醫生做 想做一次結焦就搞掂個d 有無邊位靚女做過係好既醫生介紹

到底依家去邊到打斑好

同有無sis打完斑 淡哂之後 有做運動暴曬一兩次之後d斑走返哂出黎

yla9879
|
andyhui812
|
yla9879 發表於 19-2-25 02:42
我小學開始已經開始生雀斑 依家兩邊面都有好多好多雀斑 想打斑好耐但依家太多選擇。。又picoway, picosure, ...

晒斑打1064 最好
yla9879
|
回覆 andyhui812 的帖子

即係唔打pico? 但1064打唔打到遺傳嘅斑架?
andyhui812
|
yla9879 發表於 19-2-25 16:47

即係唔打pico? 但1064打唔打到遺傳嘅斑架?

要睇你係咩斑,如果係好表面既斑打1064結焦一次已ok,但如果深層咁一定係打pico,所以最好打前問下係邊一類型先

andyhui812
|
andyhui812 發表於 19-2-25 16:59
要睇你係咩斑,如果係好表面既斑打1064結焦一次已ok,但如果深層咁一定係打pico,所以最好打前問下係邊一類 ...

咁當然pico 兩隻斑都得但貴過1064
yla9879
|

邊間打1064好同會結焦?我見a+ 打1064係唔會結焦
nswrn
|
兩隻都試下
andyhui812
|
yla9879 發表於 19-2-25 17:00

邊間打1064好同會結焦?我見a+ 打1064係唔會結焦

我之前打過係可以揀結焦同唔結焦嫁,不過都係個句啦,搵間信譽好同問左先好打,面黎嫁,打衰左返唔到轉頭
yla9879
|

好唔該哂你咁搵日約去A+試試佢
andyhui812
|
yla9879 發表於 19-2-25 17:06

好唔該哂你咁搵日約去A+試試佢