菊花痕

monchhichijoyce
|
2歲9個月小朋友呢排成日話菊花痕,點攪好?睇過冇野亦唔係唔乾淨。
PoPobaby
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 09:05
2歲9個月小朋友呢排成日話菊花痕,點攪好?睇過冇野亦唔係唔乾淨。

生蟲蟲?
cattz288
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 09:05

似生蟲
Felix223
|

之前抹Pat Pat 有冇唔小心整損過,有時可能都會咁樣,如果係就要查返啲凡士林。
tsung    發表於 19-2-25 22:25
Supertalkative
|
熱氣都會,濕紙巾抹下先,清下熱
|
睇過好多次冇蟲呀佢有時痕我就即刻再幫佢用濕紙巾抹下,之後就冇野,但間唔中又再話痕
saisai0325
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 10:56
睇過好多次冇蟲呀佢有時痕我就即刻再幫佢用濕紙巾抹下,之後就冇野,但間唔中又再話痕
...

係咪濕熱? 飲D去濕茶
|
saisai0325 發表於 19-2-25 11:04
係咪濕熱? 飲D去濕茶

涼茶舖嗰啲可以嗎?五花茶得唔得呀?
blackberry
|
熱氣,有冇便秘?試吓煲開奶茶 易入口d
|
blackberry 發表於 19-2-25 11:34
熱氣,有冇便秘?試吓煲開奶茶 易入口d

2-3日痾一次,都偏硬的
bosch
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 10:56
...

日頭睇好難,d 人話夜晚d 蟲至貢出黎。

或者索性去驗便便。
日月水火    發表於 19-2-27 16:02
喊包媽媽
|
生蟲邊有得睇,真係一條條捐出來咩
睇次醫生食次杜蟲葯啦,食左冇蟲都冇咩害既
blackberry
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 15:51

唔駛咁驚,邊有咁多虫,我女成日痕,因佢食好多熱氣野 俾多啲水果蔬菜佢食
肥公主
|

似生蟲
20150618bb
|
PoPobaby 發表於 19-2-25 09:08
生蟲蟲?

攞你命3000
|
你睇下佢個Pat pat D肉係咪紅咗, 紅咗就會痕會抓
解決方法, 可以搽凡士林

大便完洗下 pat pat

佢係咪成日放屁 ?

newcook
|
monchhichijoyce 發表於 19-2-25 15:51
如果係咁好大可能人係屙損左康復中
李露眉
|
損左?用凡士林茶下
|
blackberry 發表於 19-2-25 16:06
唔駛咁驚,邊有咁多虫,我女成日痕,因佢食好多熱氣野 俾多啲水果蔬菜佢食
...

最慘我女越大就越唔食生果同菜,好煩
|
攞你命3000 發表於 19-2-25 16:15
你睇下佢個Pat pat D肉係咪紅咗, 紅咗就會痕會抓
解決方法, 可以搽凡士林

唔算呀