親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

見旅遊書有介紹悉尼有個叫Glenworth Valley嘅地方可以騎馬,不過呢度見大家分享都係去Gold Coast 騎嘅多。但我地一家暑假只會去Melbourne 同Sydney.

請問有無媽咪試過係悉尼騎馬,可以分享吓呀?謝謝!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

onema 發表於 19-2-25 12:08
見旅遊書有介紹悉尼有個叫Glenworth Valley嘅地方可以騎馬,不過呢度見大家分享都係去Gold Coast 騎嘅多。 ...
http://www.eastsideriding.com.au/centennial-park-rides/

大宅

回覆 wiiabcd 的帖子

謝謝你嘅資料,個公園都唔遠喎!
請問你是否親身去過呢?小朋友鐘唔鐘意?個公園靚唔靚㗎?謝謝你!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

onema 發表於 19-3-3 16:51

謝謝你嘅資料,個公園都唔遠喎!
最近 city 又可騎馬得呢個, 公園好大好靚, 假期好多人踩單車和BBQ呢D親子活動.

大宅

好多謝你!

首頁

尾頁

跳至