心冤-邊個開槍射Miss 寶?

yaabb
|
心冤
請問係邊個開槍射Miss 寶?
我睇到結局都無講

maggie196
|
周國賢
yaabb
|
maggie196 發表於 19-2-25 12:36
周國賢
請問邊度講?
同埋點解黑龍唔射死Miss 寶? 只係射傷?

wingchu
|
yaabb 發表於 19-2-25 12:43
請問邊度講?

無記錯的話是第10集內講的。
chocolatebean
|
回覆 maggie196 的帖子

咩角色呀?
maggie196
|
yaabb 發表於 19-2-25 12:43
請問邊度講?

周國賢最後捉咗衛英紅係工廈,兩人交談時周國賢爆出係佢射傷衛英紅,周本來想射死佢,但有人唔準,但周冇交代係邊個唔準佢射死衛英紅
smiletigger
|

我都係最後一集睇得唔太明,啱啱有嘢做,跳咗幾個鏡頭就唔知佢講緊咩。但睇到,黃秋生真係有做衰嘢(當然最後又可以話係卧底),中六合彩果個都有份。
仲有雷心如原來係壞人個女。估唔到第一季尾果集先突然咁多進展。
leilay
|
我都唔明點解有錢女綁架自己,可以賺到8億?
yaabb
|
maggie196 發表於 19-2-25 13:10
周國賢最後捉咗衛英紅係工廈,兩人交談時周國賢爆出係佢射傷衛英紅,周本來想射死佢,但有人唔準,但周冇 ...
可能係黃秋生

1998Ruby1998
|
leilay 發表於 19-2-25 15:28
我都唔明點解有錢女綁架自己,可以賺到8億?

綁架左自己,爺爺公司股價跌,佢好似有買基金,係等股價跌?
|
捉左 Madam Bo 果陣,個痴線佬話自己係強姦犯個仔果幕,有提係要射 Madam Bo 但唔可以射死佢住。
gigichan910
|
其實有幾多集,我見到話有50集,但第10集好耐無更新了
CathyChan1126
|
gigichan910 發表於 19-2-25 22:18
其實有幾多集,我見到話有50集,但第10集好耐無更新了

我見暫時有10集,已完結第一季
|
回覆 gigichan910 的帖子

冇 50 咁多!星衛電視台冇刪減播 5 集,每集減廣告後 50 分鐘,10 集好大機會係內地刪減版,每集 30 分鐘。
gigichan910
|
1998Ruby1998 發表於 19-2-25 22:29
回覆 gigichan910 的帖子

冇 50 咁多!星衛電視台冇刪減播 5 集,每集減廣告後 50 分鐘,10 集好大機會係 ...

即係已經完左?
維尼仔
|
想問下各位,我係now到睇,等第6集等到頸都長埋,幾時有更新架
leilay
|
1998Ruby1998 發表於 19-2-25 22:06
綁架左自己,爺爺公司股價跌,佢好似有買基金,係等股價跌?

有無股票高手解釋一吓?
maggie196
|
維尼仔 發表於 19-2-26 10:06
想問下各位,我係now到睇,等第6集等到頸都長埋,幾時有更新架

第一季已經完咗,你睇到最後係唔係見到黃秋生出現?個集已經係第一季最後一集,第二季未出
維尼仔
|
maggie196 發表於 19-2-26 10:42
第一季已經完咗,你睇到最後係唔係見到黃秋生出現?個集已經係第一季最後一集,第二季未出
...

等到我都唔係好記得,但好似係,不過知唔知第2季幾時會出
Racmom
|
維尼仔 發表於 19-2-26 12:31
等到我都唔係好記得,但好似係,不過知唔知第2季幾時會出

我都好期待呀!

依套劇真係好好睇,好吊癮