旺角朝早邊度有得做facial

maggie92
|
平日想送完返學去做下facial, 12點要接放學, 旺角區有無開9-10點左右架?
Puipui818
|
maggie92 發表於 19-2-25 14:24
平日想送完返學去做下facial, 12點要接放學, 旺角區有無開9-10點左右架?

佐敦可以嗎?
maggie92
|
Puipui818 發表於 19-2-28 00:54
佐敦可以嗎?

近地鐵站嗎?可否pm?
Puipui818
|
maggie92 發表於 19-2-28 16:29
近地鐵站嗎?可否pm?

近吖
mamavincy37
|
我做開果間開10點 朗豪坊都有好多層....
maggie92
|
mamavincy37 發表於 19-2-28 23:26
我做開果間開10點 朗豪坊都有好多層....

係咪reenxx? 集團式會唔會好hardsell?
mamavincy37
|
maggie92 發表於 19-3-1 13:11
係咪reenxx? 集團式會唔會好hardsell?

唔係呢間呀,我去果間係dr reboxx,買左月plan, 一個月任做 ,我覺得我個顧問唔hard sell ,其他就唔知la....
ddfannybb
|
maggie92 發表於 19-2-25 14:24

太子可以嗎?逐次收費,不用買plan
maggie92
|
ddfannybb 發表於 19-3-3 11:01

有興趣,可pm嗎?
maggie92
|
mamavincy37 發表於 19-3-3 10:15
唔係呢間呀,我去果間係dr reboxx,買左月plan, 一個月任做 ,我覺得我個顧問唔hard sell ,其他就唔知la.. ...

第一次知有一個月任做plan ,幾錢一個月呀?不過我應該都係一個星期去到一次
靚b又靚媽
|
我試過旺角dr view最早booking係朝早10點,我有時要早早去銀行搞野就會做呢個時間~
friend07
|

Pls pm, thx.

ckfamily
|

幾錢一次?