成日都食薯片..有冇影響

babybreadmama
|
成日只想食零食
cpycpyhelen
|
babybreadmama 發表於 19-2-25 14:51
成日只想食零食

間中食就冇咩問題既
肥虎虎
|
babybreadmama 發表於 19-2-25 14:51
成日只想食零食

我成日都食
gallandry
|
有冇bb都間唔中食下好啦,始終無益,仲好易肥
IvansweetHeart
|
我都有食,呃自己食原味健康D
wingin206
|
間唔中食下, 一星期1-2次
forum_user9
|
間中食下無問題
揀d成份簡單d嘅食
GCHK
|
間唔中食下過下口癮應該冇問題嘅
射手貓
|
成日只想食零食

我都係,有晚1次3包食完嘔返出尼 之後怕左忍口。
|
射手貓 發表於 19-2-25 21:20

1次3包, 食到人都死!
我係食1/3包CALBEE蝦條
有罪惡感,人地上網D呀媽食菜飲水食水果
|
射手貓 發表於 19-2-25 21:20

上一胎我飲奶食CHEESE GA
今次OPPOSITE GENDER,口味玩野
射手貓
|
babybreadmama 發表於 19-2-25 21:26
1次3包, 食到人都死!
我係食1/3包CALBEE蝦條
有罪惡感,人地上網D呀媽食菜飲水食水果

水果糖高,剛過3個月時突然發晒癲好想食薯片同公仔麵 越食越忍唔到,而家5個月佢又突然唔食,有時半夜突然想食味食少少,薯片胃氣好勁,食完半夜受罪呀
射手貓
|
babybreadmama 發表於 19-2-25 21:28
上一胎我飲奶食CHEESE GA
今次OPPOSITE GENDER,口味玩野

我個b口味變得好快,不斷變唔重複,每隔1個月我就要諗佢想食乜,豬隊友成日話係我自己想食賴阿b,有時好炆架,我自己都無阿b甘挑剔,而且佢想食既野係我1直唔食既。
我要做媽媽
|
真係唔好成日食,應該會好熱氣。忍唔到口既時候偶爾食下喇
smiletkl
|
薯片太高鹽分了,口痕我盡量食少少水果或餅或一粒朱古力之類,又或者飲盒奶,食小杯裝乳酪(我覺得好似獎自己食雪糕咁),好味又有營養
CAROL87
|
薯片我最多食一兩塊,真係唔敢食
最多食下梳打餅,同埋我有左之後好挑食,好多野都反胃,所以會食埋materna 補充營養
|
CAROL87 發表於 19-2-26 09:41
薯片我最多食一兩塊,真係唔敢食
最多食下梳打餅,同埋我有左之後好挑食,好多野都反胃,所以會食埋materna ...

點解唔敢食?
臭Patpat小B
|
都有食呀,「均衡飲食」嘛
yipyip82
|
我日日都食韓國紫菜,糖,有時食魚乾
musiccisum
|
臭Patpat小B 發表於 19-2-26 12:35
都有食呀,「均衡飲食」嘛