泡菜媽韓國生活百貨地址?黑店?

RNS
|
我係上址買左兩件產品,想去揾但揾唔到地址,messages 佢哋又唔覆!網站又唔講清楚地址,只寫愉景新城出口行一分鐘!我行左一個圈揾左大半個鍾都揾唔到!有冇jm知呢間嘢係邊?係咪黑店(emoji)?
bellobello
|
我買過兩三次 但都係郵寄的
佢的貨就係要等耐少少
仲要自己check幾時到貨 幾時出貨
未必黑店 但需時實在太耐了

RNS
|
我行左好耐,完全無人回覆!到目前都唔知地址!點解可以咁做生意!
熊貓小姐
|
RNS 發表於 19-2-25 15:58
我行左好耐,完全無人回覆!到目前都唔知地址!點解可以咁做生意!

我都好憎呢間野,不過可以俾個地址你

新界荃灣 荃景圍30-38號 滙利工業中心21樓D室
(港鐵荃灣站A3出口可直達愉景新城後步行一分鐘到達)
RNS
|
我有去行去呢個工業中心,但水牌係見唔到呢間泡菜媽!
熊貓小姐
|
熊貓小姐 發表於 19-2-25 16:01
我都好憎呢間野,不過可以俾個地址你

新界荃灣 荃景圍30-38號 滙利工業中心21樓D室

警署對面

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
RNS
|
點解會出左個廣告??
RNS
|
唔該你,態貓小姐
靚靚太
|
我上去自取過野, 買過好多次, 不過預等好耐, 唔急用先好買
kkvicky
|
RNS 發表於 19-2-25 16:03
我有去行去呢個工業中心,但水牌係見唔到呢間泡菜媽!

妳搵到未?
hoiching0516
|
以前都有幫襯, 但愈來愈等得耐, 仲試過唔見左我張單, 而且都唔算最平, 所以冇幫襯好耐了
RNS
|
kkvicky 發表於 19-2-25 16:12
妳搵到未?

終於揾到,水牌無名,21樓又無名,成間黑店,以後都唔會再係呢到買!
RNS
|
hoiching0516 發表於 19-2-25 16:14
以前都有幫襯, 但愈來愈等得耐, 仲試過唔見左我張單, 而且都唔算最平, 所以冇幫襯好耐了 ...

都唔會再買
pinkypangng
|
RNS 發表於 19-2-25 15:19
我係上址買左兩件產品,想去揾但揾唔到地址,messages 佢哋又唔覆!網站又唔講清楚地址,只寫愉景新城出口 ...

我都已經無幫襯喇費事勞氣
Ling0103
|
我試過買野傾不對版
RNS
|
pinkypangng 發表於 19-2-25 16:32

真係勞氣,無地址,無水牌,無電話,上網search 都無!乜都無.......如果唔係突然諗到BK可能有人知,我諗我擺唔番件貨!最嬲係1月初落單,2月18號收到訊息可取貨,最後存倉期係26/2,只有幾日可以去攞貨,但又唔提供地址,都唔知佢想點!
Poyau
|
RNS 發表於 19-2-25 16:21
終於揾到,水牌無名,21樓又無名,成間黑店,以後都唔會再係呢到買!

咁差 請問門口寫乜嘢公司名
RNS
|
Poyau 發表於 19-2-25 23:36
咁差 請問門口寫乜嘢公司名

門口係一個字都無,完全係估估下!就係因為乜都無,搞到我係荃灣足足揾左兩個鍾,簡直係離晒大普!
monchhichijoyce
|
其實真係可以唔使幫襯佢,佢賣緊時人地都賣緊
tsung
|
pinkypangng 發表於 19-2-25 16:32

Poyau    發表於 19-2-26 17:21