有否維修行李箱輪子介紹

sspgy
|
Thx !
vean
|
試下搵 整 "口急" 快
EMILY0822
|
維修喼

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ry
|
sspgy 發表於 19-2-25 18:30
Thx !

好多 JM 都淘轆自己換(包括我)
wcpcelia    發表於 19-2-27 16:00
tsung
|
EMILY0822 發表於 19-2-26 10:59
維修喼

Hehemum
|
sspgy 發表於 19-2-25 18:30
Thx !

淘寶,自己換,有教
sspgy
|
回覆 Hehemum 的帖子

Thx ! 但每個呎吋和底坐的形狀都唔同, 點可以係Taobao 買正確Size ?
Hehemum
|
sspgy 發表於 19-2-26 13:58
回覆 Hehemum 的帖子

Thx ! 但每個呎吋和底坐的形狀都唔同, 點可以係Taobao 買正確Size ? ...

淘時間鋪會有指示,問埋店主就可以
wcpcelia    發表於 19-2-27 16:00
sspgy
|
Hehemum 發表於 19-2-26 14:01
淘時間鋪會有指示,問埋店主就可以
Taobao 有邊間介紹 ?
Hehemum
|
sspgy 發表於 19-2-26 14:16
Taobao 有邊間介紹 ?

好多,要視乎你的喼,你搜尋下你需要的款,沒有特定的鋪
katy_mama
|
https://tanyingzhe.world.tmall.c ... umber_id=3694174025

上個月先淘完,我搵到O岩用款所以冇問客服。
coobo
|
ry 發表於 19-2-26 12:13
好多 JM 都淘轆自己換(包括我)

請問你係就咁淘落嚟,定係佢叫你寄畀佢 ,要幫你配過, 我試過問淘宝話最好一次過換曬四個轆,真的嗎?
ry
|
coobo 發表於 19-2-27 00:19
請問你係就咁淘落嚟,定係佢叫你寄畀佢 ,要幫你配過, 我試過問淘宝話最好一次過換曬四個轆,真的嗎?
...

我係见到差不多大少的,然後將我自己D轆度尺嘅相俾賣家睇吓啱唔啱。
係最好一次換晒,因為可能新舊有小小出入。

我就係原廠換完一個之後,未去到機場就爆晒其餘3個,跟住之後淘宝轆換晒去
coobo
|
ry 發表於 19-2-27 06:44
我係见到差不多大少的,然後將我自己D轆度尺嘅相俾賣家睇吓啱唔啱。
係最好一次換晒,因為可能新舊有小小 ...

咁你換晒一套幾$呀?
ry
|
coobo 發表於 19-2-27 10:38
咁你換晒一套幾$呀?

人仔30左右
dw0501    發表於 19-2-27 12:42
dw0501
|
ry 發表於 19-2-27 06:44
係最好一次換晒,因為可能新舊有小小 ...
換返原廠轆都出事 請問什麼牌子 ?
ry
|
dw0501 發表於 19-2-27 12:47
換返原廠轆都出事 請問什麼牌子 ?

你看錯了!
我只換了一個原廠轆
coobo
|
ry 發表於 19-2-27 12:18
人仔30左右

一套4個轆 30左右人仔咁平,我問左兩間一間要人仔100/4個,号一間85/4個,兩間也唔包運費
ry
|
coobo 發表於 19-2-27 13:59
一套4個轆 30左右人仔咁平,我問左兩間一間要人仔100/4個,号一間85/4個,兩間也唔包運費
...

間間都唔會包運费到香港,但4個加埋運费都抵過原廠換1個轆。無記錯嘅我當原廠一百蚊個(未计維修費)

我買係淨輪,依家D喼好多係拉鏈内膽方便D,可成個轆坐連車轆换的,可能會貴少少。

我喺哩間買
【拉杆箱轮子旅行箱行李箱单边轮箱包维修配件滚轮静音万向飞机轮子】https://m.tb.cn/h.3ECUwn8?sm=423301 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥kvzmbFmfx23¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
zoesychan
|
我之前拎個喼返原廠代理換轆都只係$40/個,7個$160
不過地點轉隔zip, 係上葵涌,
不如問返原廠代理報下價先