睇過「流浪地球」既 jm

bufferzone
|
香港28號有得做,不過只有2D, 大陸做的話,就3D

睇過既jm, 流浪地球睇2D 定3D好呢?

想大家俾俾意見
fivebeanrice
|

前日睇左3D, 恕我低俗唔識欣賞,睇左1個鐘頂唔住瞓左
bufferzone
|
fivebeanrice 發表於 19-2-25 19:26
前日睇左3D, 恕我低俗唔識欣賞,睇左1個鐘頂唔住瞓左

路人甲22
|
呢套票房好勁,又有達哥
都想去睇下
bufferzone
|
路人甲22 發表於 19-2-25 19:29
呢套票房好勁,又有達哥
都想去睇下

我全家都想睇,就係唔知睇2D好定3D好
fivebeanrice
|
bufferzone 發表於 19-2-25 19:30

套戲2個鐘,我覺得睇2D會無咁累
路人甲22
|
bufferzone 發表於 19-2-25 19:30

我都想知,幫推!
ddkaka
|
我睇咗3D,覺得睇2D會舒服啲
bufferzone
|
fivebeanrice 發表於 19-2-25 19:34
套戲2個鐘,我覺得睇2D會無咁累

好的,thx
bufferzone
|
路人甲22 發表於 19-2-25 19:35
我都想知,幫推!

Thx
bufferzone
|
ddkaka 發表於 19-2-25 19:59
我睇咗3D,覺得睇2D會舒服啲

Thx
littlesister
|
原本冇諗住睇,因為唔 like 災難片,但既然咁有爭議性又想睇下
qqaa
|
睇咗3D, 不是太多效果,有得揀另願睇2D
bufferzone
|
qqaa 發表於 19-2-25 20:27
睇咗3D, 不是太多效果,有得揀另願睇2D

好的,謝謝
bufferzone
|
littlesister 發表於 19-2-25 20:14
原本冇諗住睇,因為唔 like 災難片,但既然咁有爭議性又想睇下

哈爾濱
|
littlesister 發表於 19-2-25 20:14
e套戲真係要多謝生果同埋放新聞果位會員朋友
my005
|
睇左2d, 唔係我杯茶。

不過, 戲黎啫,總係有人鍾意有人唔鍾意既,唔想有太多評論喇。
廷廷媽
|
my005 發表於 19-2-25 20:58
睇左2d, 唔係我杯茶。

不過, 戲黎啫,總係有人鍾意有人唔鍾意既,唔想有太多評論喇。 ...

咁又係,我c6 次次睇marvel 果d 英雄片都瞓架,佢話好無聊

my005
|
廷廷媽 發表於 19-2-25 21:23

咁又係,我c6 次次睇marvel 果d 英雄片都瞓架,佢話好無聊:n ...

你先生只係睇marvel 果d啫,我老公睇咩戲都會唔覺意瞓著既,睇電視劇都會瞓著,佢係睇波精神架咋。
RelaxHippo
|
其實只係一部典型既災難/科幻片, 只不過因為係國產又有票房, 咪俾毒果民煮教信徒唱衰. 有正常思維既係點睇都睇唔到佢哋講既嘢. 如果睇復仇者聯盟, 正義聯盟都唔覺有咩爭議性, 呢套流浪地球就更加唔會有.