14歲男仔

fanny2014
|
啊仔面部有好多黑頭,白粉刺,有無jm家裡孩子都一樣,可否介紹下冼面奶的牌子,因為我都吾識,無從入手。
water_ma
|
試左磨砂先啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Vin仔媽    發表於 19-2-25 22:23
tsung    發表於 19-2-25 22:18
Poyau    發表於 19-2-25 21:20
fanny2014
|
water_ma 發表於 19-2-25 21:09
試左磨砂先啦

有磨砂可晚晚洗嗎?洗完需要再用甚麼護膚嗎?
Poyau
|
water_ma 發表於 19-2-25 21:09
試左磨砂先啦

明碼實價
Vin仔媽    發表於 19-2-25 22:24
tsung    發表於 19-2-25 22:19
water_ma
|
fanny2014 發表於 19-2-25 21:12
有磨砂可晚晚洗嗎?洗完需要再用甚麼護膚嗎?

我老公早晚用
你可以洗完後拍爽膚水
收下毛孔
呢支好似$240

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|
water_ma 發表於 19-2-25 21:26

我老公早晚用

蘑菇
|
fanny2014 發表於 19-2-25 20:53
啊仔面部有好多黑頭,白粉刺,有無jm家裡孩子都一樣,可否介紹下冼面奶的牌子,因為我都吾識,無從入手。
...

Fu吓深層清潔mask啦! 我個仔早排額頭勁多暗瘡同印,我每個星期都同佢fu一次,宜家已經好咗好多。
fanny2014
|
蘑菇 發表於 19-2-25 22:29
Fu吓深層清潔mask啦! 我個仔早排額頭勁多暗瘡同印,我每個星期都同佢fu一次,宜家已經好咗好多。
...

有無樣板睇下?平時用甚麼洗面的?因為我呢方面真的吾識。
蘑菇
|
fanny2014 發表於 19-2-25 22:33
有無樣板睇下?平時用甚麼洗面的?因為我呢方面真的吾識。

Kiehl's白泥mask,用施巴洗面。
叮噹2000
|
蘑菇 發表於 19-2-25 22:29
...
男仔都要full mask ?
白泥去印ok ?
fanny2014
|
蘑菇 發表於 19-2-25 23:02
Kiehl's白泥mask,用施巴洗面。

mask系边道買?施巴洗完面,有無再擦野?吾好意思,想問多少少野。
Fion710
|
留名學野,我仔13yrs又係勁多粉刺、黑頭!
蘑菇
|
fanny2014 發表於 19-2-25 23:06
mask系边道買?施巴洗完面,有無再擦野?吾好意思,想問多少少野。

Mask喺Kiehl's專門店買,我個仔洗完面,只搽toner, 無再搽cream。因為感覺額頭乾爽d,就無咁易出油,出暗瘡(純綷係個人感覺)。另外,最重要係洗面唔好求其。