自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

WongSiIeng 發表於 19-3-9 21:03
但現在人大左好似連識朋友都好難,參加乜都好似無乜用咁

人大左係會搵志同道合兼人品唔差既人做朋友

如果你連興趣都無,自然就好難識新朋友
自己連興趣都無,就算係dating agency 幫你搵,搵到都係因為年齡外貌收入合適,大家都單身,好難培養出愛架

大宅

nsychristy 發表於 19-3-9 21:16
人大左係會搵志同道合兼人品唔差既人做朋友

如果你連興趣都無,自然就好難識新朋友

其實我好多野都啱,咁係咪太廣?

珍珠宮

WongSiIeng 發表於 19-3-9 22:31
其實我好多野都啱,咁係咪太廣?

興趣就無話太廣泛既,定係你唔知自己想要咩?

大宅

nsychristy 發表於 19-3-9 22:32
興趣就無話太廣泛既,定係你唔知自己想要咩?

你又點醒左我,可能我真係唔知自己想要咩
咁我點先可以知道自己想要咩

wcpcelia    發表於 19-3-10 09:37

別墅

osmanthus 發表於 19-3-9 20:06
而家唔止乜都aa制, 有時仲公一份婆九份, 現今男人唔介意食軟飯, 朋友中有幾個仲要養埋個奶奶tim. 稍有怨言 ...

想問下,咁嫁嚟做乜?講句難聽d,做night club都有錢收,又唔洗生仔,更加唔洗養埋個男人同屋企。男人食軟飯仲衰過去滾

大宅

moneypower 發表於 19-3-9 23:11
想問下,咁嫁嚟做乜?講句難聽d,做night club都有錢收,又唔洗生仔,更加唔洗養埋個男人同屋企。男人食軟 ...
我都忍唔住問其中一個點解要咁屈就,養老公(公一份婆九份),無家用,養埋佢阿媽(佢老公一定要佢同奶奶住),同佢生仔,又請埋工人湊仔(順便服侍埋奶奶)。佢話身邊啲朋友都結晒婚有小朋友,佢唔想俾人笑, 所以拿拿林唔理點都同個小家男結婚生仔。
同意你最後果句, 男人食軟飯真係衰過乜.

子爵府

舊同事
今年39歲
初頭都想何解她沒有男朋友

後來共事 唉 女人都頂佢唔順

份人計較 小氣 講野掘

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至