自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

而家D男人多數宅或者上大六叫(emoji)

侯爵府

回覆樓主

我之前身邊有好幾個女仔都未拍過拖
唯一一個最後有拖拍 因為佢比蚊毛更喉擒
喉擒到我嚇親
當然佢係幾個中最會打扮(斯文得體)同最outgoing
另外個d 有d打扮非主流 有d好高要求(但自己一般) 有d覺得女人唔應該主動 包括任何類型嘅暗示或示好 否則等於放低身價⋯⋯ 咁我只好話:祝君好運

子爵府

回覆 anitapooh41 的帖子

係好宅

大宅

hebesiu 發表於 19-2-25 22:03
我又黎叫春 , 我係中年剩女 ( 請唔好講咩一個人都可以好好之類 )

我轉新公司 , 大部份同事都己婚 , 好多 ...

即係幾多歲呀?

男爵府

我又黎叫春 , 我係中年剩女 ( 請唔好講咩一個人都可以好好之類 )

女人要嫁好易,嫁得好才难

FJmom    發表於 19-3-6 02:30
ting2014    發表於 19-2-27 09:11
APIGMA    發表於 19-2-27 08:09

大宅

chocolatebean 發表於 19-2-26 00:10
回覆 ash_yehyeh 的帖子

講得啱呀!

我昨日去廟堂,求簽遇到個幾高樣貌同外型唔錯既中年男仕, 特別既係響星期日著住套西裝拜神,套西裝望落去唔係響街見到既普通西裝,所以對佢有d 印象,我以為佢同屋企人一齊, 無特別理, 之後見佢一個人跪拜, 到我準備轉身走人時,剛巧近距離互相對望, 佢真係好高,突然佢特意對住我微笑,我呆左,唔識比反應,跟住我嚇到轉身就離開,之後同朋友傾開計,朋友話我應該把握機會回返個微笑比對方,但因我平時唔慣響街識陌生男仕,所以無比反應對方,朋友話回個微笑當多個機會, 朋友講笑叫我即刻求菩薩比我再遇返佢 , 事後我都有d d 後悔~

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

底線係乜? 可講黎聽下嗎?
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

畀面勳章

就你以上所講我係男人真係比較怕同你尼種過性既女仔溝通或者相處

唔係叫你隨便,但比人感覺你好起剛,放鬆D自己
有時你睇唔上眼既男人其實都可以做朋友,當然傾唔埋就無計

你睇唔上眼既男人佢地都會有朋友,朋友識朋友,佢既男性朋友可能係你鍾意都唔奇,男人除左男朋友仲可以做朋友

我老公都係咁識返黎係一個我睇唔上眼連我朋友都叫我唔好彩佢既男人,因為佢太矮同太煩,不過我當佢係普通朋友咁聽佢吹下水,之後佢覺得我好好人肯彩佢,佢介紹左我而家老公比我識

珍珠宮

順其自然!太刻意大壓力

大宅

lovely_cat 發表於 19-2-26 02:31

我昨日去廟堂,求簽遇到個幾高樣貌同外型唔錯既中年男仕 ...
以前我D反應似今天的你
而家既我無論男女老少,如果是目光相遇,是善意的微笑,我一定會微笑回應的,有時是我主動微笑的,人緣及際遇確好了很多。

伯爵府

子爵府

我個friend係做 speed dating公司 ,佢話好多高質男人同女人 ,仲未結婚 ,佢成日都搞活動叫我去, 其實你有心揾不如試下, 唔洗怕好尷尬 ,其實好似個party咁 ,佢仲成日請啲明星嚟搞氣氛

水晶宮

可能緣份未到啫

FJmom    發表於 19-3-6 02:33

子爵府

天佑我們 發表於 19-2-26 02:55
就你以上所講我係男人真係比較怕同你尼種過性既女仔溝通或者相處

唔係叫你 ...

緣分呀~baby

子爵府

Joant 發表於 19-2-26 00:42
我之前身邊有好幾個女仔都未拍過拖
唯一一個最後有拖拍 因為佢比蚊毛更喉擒
喉擒到我嚇親

想問係點樣喉擒法?

珍珠宮

唔善長說話,可以行動。
參加義工服務團,一來增廣見聞,二來擴大圈子。

伯爵府

回覆樓主:

要求不要太高打扮下就返自己條件揀人要拍拖唔難,但你要高大、靚仔、有錢其中兩樣的話就好難囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我朋友去過S D,話全部揾食,講明有老婆,生活可以照顧,但將來吾使諗。参加多D活動,係你一定遇上

男爵府

ash_yehyeh 發表於 19-2-25 22:13
中女有幾大年紀?

我個fd好醒目,去d多男仔嘅活動,潛水、camping、行山呢類,真係得咗,上年年尾結咗婚, ...

真,我嗰D行山露營跑步谷成左好多對,已經結婚同好穩定發展嘅最少十對以上,依家仲有幾個三十幾四十頭嘅男仔應該係度尋覓中,但都要小心有D係已婚身份揾食。

男爵府

回覆樓主:

我記得之前有個鋪講如何識男仔,有一個講左D好經典嘅說話,佢話dating site識男仔嘅心態要好似買六合彩,買左未必一定中,但唔買一定唔會中,佢選擇咗一路買,最尾有一次中左,結咗婚。
個人意見,一定要捨得投資,打扮,學嘢,各種有D層次嘅場合,洗D錢唔緊要,呢D投資,必要嘅包裝令自己機會提升,接觸人嘅層面唔同左,會發現一個新天地。

首頁
12345...10

尾頁

跳至