你用緊部打印機好用嗎?請介紹

orangetea
|
我想買一部,不過唔知買邊部好,驚買貴左,請JM介紹下,謝謝。
Poyau
|
HP可以
py84ko
|
Canon
mandy952
|
orangetea 發表於 19-2-25 22:26
我想買一部,不過唔知買邊部好,驚買貴左,請JM介紹下,謝謝。

brother laser,可以去淘代用墨,60元左,超抵
有大食大
|
brother wifi用apps print野, 無電腦都無問題 , 重點係可以用代用墨水
kiki_kittyhk
|

我最近買左部 hp 8710,重點係慳節省墨水買打印機千祈唔好貪機身平,因為機身平多次換墨的次數比機身貴的多出好多陪
.xlsx
|

HP
someone123
|
HP 8720,wifi印同scan都方便
算死草
|

轉用canon加墨式,買機已跟4支大大支墨,起碼夠用一年,唔膽心墨盒貴了。
clarawuwu
|
有大食大 發表於 19-2-25 23:43
brother wifi用apps print野, 無電腦都無問題 , 重點係可以用代用墨水
...
咩型號?thx
clarawuwu
|
mandy952 發表於 19-2-25 23:29
brother laser,可以去淘代用墨,60元左,超抵
抵玩! 咩型號個printer? Thx
飛哥與發仔
|
我也想買,lm
PoPobaby
|
Canon好用印出來顏色靚,功能容易操作,佢個app好易用功能又多,又可以揀列印質素。Epson操作上相對無咁user friendly,個app 超唔掂,用到我超忟 好想掉咗佢
有大食大
|
clarawuwu 發表於 19-2-26 07:29
咩型號?thx

屋企部幾年, 想買可以先去黄金睇下實物再決定
Janoc
|
...

Brother 正!
mandy952
|
clarawuwu 發表於 19-2-26 07:31

L2320D,但呢個冇wifi
mandy952
|
clarawuwu 發表於 19-2-26 07:31

可以去printer888.com睇下,包送貨
jacky1666_hk
|
canon
S.B.N.
|
...

用apps print野真心正
orangetea
|

多謝大家回覆,得到有用資料,正