貝沙灣附近係咪無咩野食同出入唔太方便?

raymng
|
有無人住過貝沙灣?
聽聞貝沙灣附近無咩野食,同埋出入唔太方便,係咪真架?

謝!

raymng
|
無人知?
triplek
|
raymng 發表於 19-2-26 00:04
有無人住過貝沙灣?

去西環
香港仔都大把野食

出入唔方便?
咩車都有得搭
又唔會呀

raymng
|
triplek 發表於 19-2-27 09:29
去西環
香港仔都大把野食

如果唔搭車係附近多野食嗎?
Thanks!

triplek
|
raymng 發表於 19-2-27 21:11
如果唔搭車係附近多野食嗎?
Thanks!

有些少
你去實地睇睇唔會好d咩
kazakaza
|
raymng 發表於 19-2-26 00:04
有無人住過貝沙灣?

食:數碼港商場有幾間餐廳仲有會所都可以解決基本需要,當然你要知果度唔係旺既地方一定唔會咁多選擇

交通:出入除左shuttle之外仲有幾條巴士線,過海既都有,唔係四通八達方唔方便睇你活動範圍。我唔先得係交通不便,只不過屋苑範圍唔係咩都有,你可能買襯野都要搭車,當你做小小野都要搭車出去先有既話就會覺得唔方便。
raymng
|
kazakaza 發表於 19-2-28 09:29
食:數碼港商場有幾間餐廳仲有會所都可以解決基本需要,當然你要知果度唔係旺既地方一定唔會咁多選擇

我聽聞去超市都要行好遠,同埋答小巴好多時都會有好多人排隊,上唔到車,係咪真架?

Thanks!

kazakaza
|
raymng 發表於 19-2-28 12:15
我聽聞去超市都要行好遠,同埋答小巴好多時都會有好多人排隊,上唔到車,係咪真架?

Thanks!

其實你指邊座呢? 有近有遠行一轉就一定知距離了。 小巴由數碼港開出來,如果近數碼港既站多數有位,轉左上南灣就會full full 地
raymng
|
kazakaza 發表於 19-2-28 21:41
其實你指邊座呢? 有近有遠行一轉就一定知距離了。 小巴由數碼港開出來,如果近數碼港既站多數有位,轉左 ...

最近比較忙,未有時間去睇。
有無收到風好似話遲D會起地鐵?

moumoushau
|
行去華富、華貴, 其實好近.
數碼港商場亦唔係高檔定位.
raymng
|
yiului
|
貝沙灣自己clubhouse大把野食
raymng
|
yiului 發表於 19-3-12 17:05