周迅演技一流

美達露
|
比起佘演的孄妃更勝一籌
嘉嬪也非常好
一顆心
|
美達露 發表於 19-2-26 01:10
比起佘演的孄妃更勝一籌
嘉嬪也非常好

但我覺得佢個樣無皇后款,似妹仔多d見到佢就無心機睇,古裝好唔掂
cathy-tse
|
比起佘演的孄妃更勝一籌
嘉嬪也非常好

太瘦削冇嗰種皇家福氣

不過就好硬朗
sjnl43
|
一顆心 發表於 19-2-26 01:42
但我覺得佢個樣無皇后款,似妹仔多d見到佢就無心機睇,古裝好唔掂
...

輪廓唔深, 唔係迪迪個款美人, 講靚真係有排未到佢

難得佢後生時上到位, 到中年演員就係講表達演繹法

由佢同電影同學友如果愛, 晝皮..到而家大愛呀
冬瓜籽
|
迅哥演技好
美達露
|
冬瓜籽 發表於 19-2-26 02:58
迅哥演技好

真係好。

佢嘅EQ好似太高,高到冇晒喜怒哀樂冇晒表情咁!
Tabansi
|

jaycee_mami
|
演技一流!

她做畫皮時要扮妖精迷惑人,外表雖然無說服力,但演技搭夠做得入型入格
tsung
|

tansyneko
|
my005
|
佢唔夠靚至可索性高,但的確佢演技係好既﹗
獅子仔媽媽
|
...
係, 一見到佢條眼眉就唔想睇
做年輕時個樣仲難頂....
PS: 同演技冇關
my005
|
比起佘演的孄妃更勝一籌
嘉嬪也非常好

又咁講,周迅係好戲,但阿佘有阿佘既好戲既。兩個都唔係同一劇本,加上阿佘又唔係担正,若要單以此角黎評論

佢地,有d唔公平喎﹗
luvkaka
|
...
係, 佢個樣說服 唔到我
hksunshine
|
JoanC
|
美達露 發表於 19-2-26 03:02
真係好。

佢嘅EQ好似太高,高到冇晒喜怒哀樂冇晒表情咁!

無哂表情,無哂喜怒衰樂,都話演技好?

咁面癱演員咪其實係 EQ 高,演技好?
超級特務
|
周迅係大陸少有有演技有靈氣女演員
雖然細粒樣唔係標緻
但幾吸引
cathy-tse
|
sjnl43 發表於 19-2-26 02:56
輪廓唔深, 唔係迪迪個款美人, 講靚真係有排未到佢

難得佢後生時上到位, 到中年演員就係講表達演繹法

佢啱啱出道嗰套天浴真係好好睇講流氓西藏
熊貓小姐