自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

冇咗

大宅

回覆樓主:

冇左 x 2

水晶宮

回覆樓主:

之前download左d歌無晒

子爵府

有返啦

水晶宮

BK Milk勳章

hhma 發表於 19-3-15 22:22
有返啦

請問點樣攞免費
我無整吾到

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 bongbongpatty 的帖子

我都想知, 無得upload新歌

伯爵府

回覆樓主

以我及身邊的朋友為例,我發覺iPhone仍有免費,android沒有了,只可以聽,冇得下載。但有時又會突然間彈出嚟,俾你免費兩個鐘

洋房

有呀

男爵府

畀面勳章

TPMummy 發表於 19-3-18 16:02
以我及身邊的朋友為例,我發覺iPhone仍有免費,android沒有了,只可以聽,冇得下載。但有時又會突然間彈出嚟 ...

我用android 一直都有,我有login 。
但C6 無login ,所以沒有了free 2hr or 12hr了,就算依家login返都沒有。

子爵府

bongbongpatty 發表於 19-3-18 15:17
請問點樣攞免費
我無整吾到

我只是耐心等待(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

現在有返兩個鐘VIP
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LuckyGirl 發表於 19-3-18 16:22
現在有返兩個鐘VIP

侯爵府

LuckyGirl 發表於 19-3-18 16:22
現在有返兩個鐘VIP

我 IPHONE 都而家都未有免費VIP

伯爵府

我無....

我頂唔順佢D 廣告....
我DEL 左個APP 喇...

男爵府

bero 發表於 19-3-18 17:06
我 IPHONE 都而家都未有免費VIP

我也是iPhone, 你有冇用FB login ?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

LuckyGirl 發表於 19-3-18 20:41

我有用fb login都無免費啦

有啲歌就算download 咗落電話,都話版權問題,唔俾再聽

侯爵府

LuckyGirl 發表於 19-3-18 20:41

無,之前一路用wechat我無再改過了,你用fb可以有返一日免費的vip嗎?

男爵府

bero 發表於 19-3-18 22:47
無,之前一路用wechat我無再改過了,你用fb可以希返一日免費的vip嗎?

我同仔都是用Fb login in ,有睇廣告送2個鐘VIP,我哋即刻DL晒之前啲歌,但我老公冇用Facebook,佢就冇得送,所以都係估估下,純粹猜測

侯爵府

LuckyGirl 發表於 19-3-19 11:45
我同仔都是用Fb login in ,有睇廣告送2個鐘VIP,我哋即刻DL晒之前啲歌,但我老公冇用Facebook,佢 ...
我改用FB LOGIN都係唔得, 無叫我睇廣告或SHARE歌送VIP......

伯爵府

momodolop 發表於 19-3-18 16:05

我用android 一直都有,我有login 。

我和朋友,一個iphone, 一個android, 一直都有log in 及有 「分享或睇短片」,即可成VIP, 免費download 2小時或3日。

但早前朋友用android, 發覺冇咗免費,只可以付費成VIP,以後變咗只可以聽歌,冇得下載落電話。但我iphone就仲有免費VIP

首頁

尾頁

跳至