南亞賊無法無天 長沙灣街頭強搶區議員手機

ddkaka
|
南亞賊無法無天 長沙灣街頭強搶區議員手機
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190225/mobile/bkn-20190225210154248-0225_00822_001.html
~~~~~~~
大家要小心
Sumyeema1
|

Kittymummy
|
佢地真係好恐怖。
有次學校講座係夜晚,英華街果邊。我兩母女由學校出黎,約8點幾,兩個南亞係咁望住我跟住我地,好彩果日我有揸車,立即跳上車鎖門。我諗返起都仍然好驚。英華街入左夜好靜的。
脾脾蟲
|
Kittymummy 發表於 19-2-26 12:14
佢地真係好恐怖。
有次學校講座係夜晚,英華街果邊。我兩母女由學校出黎,約8點幾,兩個南亞係咁 ...

小心啲呀, 尤其女仔女性
Kittymummy
|
脾脾蟲 發表於 19-2-26 12:17
小心啲呀, 尤其女仔女性

我當時心諗,如果果日我冇揸車,兩母女要由英華街行返出長沙灣道的話,咁長段路,又靜,肯定死梗了!
豬BBBB
|
好恐怖
wcpcelia    發表於 19-2-26 19:21
joejoemum
|
治安越黎越差。
chinfongfong
|
真的不知道香港做乜會搞成咁
牛子
|
深水埗一帶已經系南亞小天地, 問張超雄Claim番囉.....
ivy0508
|
牛子 發表於 19-2-26 12:24
深水埗一帶已經系南亞小天地, 問張超雄Claim番囉.....

唔止深水埗,好多區都好多
rabbit75
|
幾年前己講咗根本係都市炸彈
係有某些人衝出嚟話我岐視又盛
脾脾蟲
|
Kittymummy 發表於 19-2-26 12:19
我當時心諗,如果果日我冇揸車,兩母女要由英華街行返出長沙灣道的話,咁長段路,又靜,肯定死梗了!:igiv ...

如果係咁嘅情況,就繼續留喺學校先。
張就仁
|
晚上出街,點都要小心,,我女都有人SEND片比佢睇過,因南亞賊高大係暴力搶
vinyasa
|
我媽朋友住長沙灣, 過年個排, 成日有南亞人問公園D阿婆攞利是, 唔比就鬧D阿婆
都唔明點解越黎越多南亞人住係香港
牛子
|
rabbit75 發表於 19-2-26 12:26
幾年前己講咗根本係都市炸彈
係有某些人衝出嚟話我岐視又盛

係架, 反正最出力幫假難民入嚟香港的嗰位議員, 搞亂完社會治安之後兒家就打算拍拍蘿柚走人

黑社會都請唔少南亞做馬仔啦
Kittymummy
|
牛子 發表於 19-2-26 12:34
係架, 反正最出力幫假難民入嚟香港的嗰位議員, 搞亂完社會治安之後兒家就打算拍拍蘿柚走人

黑社會都請唔 ...

呢句真,我聽到元朗果邊係
真係怕鬼左佢地,唔係話想歧視。而係好多都好恐怖。
小源
|
南亞見到靚少少既女人就想媾會吹口哨 見到男人拎錢由銀行出會跟人
alicecmc2003
|
係會有介心。有日搭地鐵,留意到一位南亞漢用肌渴眼神望全一位印/菲,不斷用手機偷拍,後來佢見到我望住,即刻下個站跳車。
emt1314
|
某D議員引入假難民, 宜家一齊受囉!
ddkaka
|
最慘啲南亞女人好鬼好生養,南亞人增長速度快到難以想像