自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

同大陸人一樣唔好再批落黎香港喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

唔好話我黑心,希望下次受害人係泛民ge議員
冇呢班泛民,d死南亞裔唔會惡成咁

FJmom    發表於 19-2-27 01:25
KKKKit    發表於 19-2-26 18:49

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

ddkaka 發表於 19-2-26 14:07
最慘啲南亞女人好鬼好生養,南亞人增長速度快到難以想像

識生唔識教,d細路無論男女都曳到死

複式洋房

治安越來越差, 政府又唔解決

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

新移民、南亞假難民

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大宅

ivy0508 發表於 19-2-26 12:25
唔止深水埗,好多區都好多

邊區有南亞, 邊區就嘈到嘔同污糟

大宅

一家生4,5個都係閒事

男爵府

呢樣真,我之前幾次去政府產檢都見到好多南亞婦女一齊產檢,仲多過香港人

男爵府

牛子 發表於 19-2-26 12:34
係架, 反正最出力幫假難民入嚟香港的嗰位議員, 搞亂完社會治安之後兒家就打算拍拍蘿柚走人

黑社會都請唔 ...

垃圾會黎架。
做人,5好難为自己

珍珠宮

ddkaka 發表於 19-2-26 12:11
南亞賊無法無天 長沙灣街頭強搶區議員手機
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190225/mobile/bkn-201902 ...

區議員可以當面多謝張超紅, 引入假難民,我地小巿民無機會架, 人地同事麻

同胞近年比人形象, 就係富有

我為同胞引路, 話東x 堂品質高d 但貴, 同胞答: 我地就是要買好東西

請當局加強宣傳, 提防強搶, 錢不能露眼

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

搶 香蕉紅手機

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

南亞人講真衰過強國人
真係唔知香港搞咩變成咁

男爵府

Chchingpig 發表於 19-2-26 18:45
南亞人講真衰過強國人
真係唔知香港搞咩變成咁

強國人落黎消費多,羅綜援,搶公屋搶資源。南亞人直接危及人生安全啊。可否退出酷刑申請公約啊,非我族類,其心可誅。
做人,5好難为自己

侯爵府

回覆樓主:

又係南亞裔,搵張超雄啦!

男爵府

開心吸收勳章

唉...香港真係...就黎[香]得既[港]

珍珠宮

回覆樓主:

嗰班所謂ge本土,祇識恰大陸人,南亞人唔敢得罪

珍珠宮

WKTW 發表於 19-2-26 18:08
呢樣真,我之前幾次去政府產檢都見到好多南亞婦女一齊產檢,仲多過香港人
...

南亞裔人d繁殖力驚人,祇怪香港福利太好,又有一班禍港政棍為佢哋爭取。
想知南亞裔攞綜援比例,佔南亞人口幾多%?呢方面政府好似冇公佈過?

複式洋房

vinyasa 發表於 19-2-26 12:33
我媽朋友住長沙灣, 過年個排, 成日有南亞人問公園D阿婆攞利是, 唔比就鬧D阿婆
都唔明點解越黎越多南亞人住 ...

因可以申請男工人〈印尼,巴基斯埋)来香港做野,因請不到本地人做。例如,地盤工,人工(emoji)12000包住,甘咪發生這些事

首頁

尾頁

跳至