紅D問題 updated#16

bb1420
|

想問下我大約30日cycle
紅D day12開始明顯,但今日day13又突然睇唔到咁濟。
但day12又未去到強陽,應該唔會day12就排左掛?
麻煩曬

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
duckie919
|
回覆 bb1420 的帖子

唔似排咗喎,同埋排卵棋嗰陣時係會真係好深色,Keep住留意多幾日
可以有緣份
|
回覆 bb1420 的帖子

可以測到day16
ipcs
|
bb1420 發表於 19-2-26 12:42
紅D day12開始明顯,但今日day13又突然睇唔到咁濟。
但day12又未去到強陽,應該唔 ...

唔似有排,可能要Day 2X先排都唔定
Lukeung
|
如果你大約30日,
應該係day 14~17內會有深粗!
bb1420
|
好,我再留意下。。
Thanks all
bb1420
|
Lukeung 發表於 19-2-26 21:34
如果你大約30日,
應該係day 14~17內會有深粗!

想問下咁樣叫深粗未呀?

ipcs
|
bb1420 發表於 19-2-28 19:41
想問下咁樣叫深粗未呀?

好深喇
Lukeung
|
想問下咁樣叫深粗未呀?

我自己嚟講仲可以深啲!
你可以check 密少少!
bb1420
|
ipcs 發表於 19-2-28 19:59
好深喇

咁樣睇又未有對照線咁深。。
好confuse

bb1420
|
Lukeung 發表於 19-2-28 20:04
我自己嚟講仲可以深啲!
你可以check 密少少!

好,我晏啲用Cb 電子check下先
ipcs
|
bb1420 發表於 19-2-28 20:35
咁樣睇又未有對照線咁深。。
好confuse

未必人人走到咁深㗎,咁樣都算陽性
hihihigi
|
想問下咁樣叫深粗未呀?

人人深嘅程度都唔同,你呢個都好深,但有d人成日可以紅到紫色咁,我自己通常都可以深過對照線少少,得一次係深到發紫。你要keep住check密d, 用兩三個cycle就可以大約捉到自己嘅pattern.
bb1420
|
ipcs 發表於 19-2-28 20:50
未必人人走到咁深㗎,咁樣都算陽性

今晚交一次功課先,再加check密啲
scc_cmbb
|
bb1420 發表於 19-2-26 12:42
但day12又未去到強陽,應該唔 ...

我都用紅D, 但因為工作關係唔可以日日同時間量,搞到好confuse....
bb1420
|
scc_cmbb 發表於 19-3-2 15:36
我都用紅D, 但因為工作關係唔可以日日同時間量,搞到好confuse....

好奇怪,我day15下午突然深粗,day15有笑。day16開始轉淺,但朝早重keep住有笑,夜晚冇笑,亦轉到好淺色。
一直到day17下午5點幾又突然深粗,今次重粗過對照線,day17夜晚又有返笑。。
到day18朝早又冇左笑。。。
搞到我好亂

hihihigi
|
bb1420 發表於 19-3-3 14:32

好奇怪,我day15下午突然深粗,day15有笑。day16開始轉淺,但 ...

尿嘅濃度其實好有影響,會唔會有時尿太diluted所以紅d淺左?
bb1420
|
hihihigi 發表於 19-3-3 15:30
尿嘅濃度其實好有影響,會唔會有時尿太diluted所以紅d淺左?

基本上都係隔4小時或以上
ipcs
|
bb1420 發表於 19-3-3 16:03
基本上都係隔4小時或以上

我發覺紅D真係會有時轉淺左少少,但晏少少又深返,應該每日唔同鐘數都會有些唔同。

bb1420
|
ipcs 發表於 19-3-3 16:52
我發覺紅D真係會有時轉淺左少少,但晏少少又深返,應該每日唔同鐘數都會有些唔同。

但係我cb都係連續兩日有笑,笑3日冇笑。第4日又笑返