我細個好愛好愛我呀嫲

lucky888888
|
我係無左呀嫲唔得,我細個成日偷偷地發誓,我願意用十年命換我呀嫲十年命。不過我嫲嫲11年前過身了,仍然好想念她
|
好好開心的生活就是對逝者最好的報答~
crystal媽咪
|
lucky888888 發表於 19-2-26 14:51
我係無左呀嫲唔得,我細個成日偷偷地發誓,我願意用十年命換我呀嫲十年命。不過我嫲嫲11年前過身了,仍然好 ...

你地關係一定好好
無話可說
|
我都愛,佢有份湊大我,不過10年都走埋
芒果米池
|
我係無左呀嫲唔得,我細個成日偷偷地發誓,我願意用十年命換我呀嫲十年命。不過我嫲嫲11年前過身了,仍然好 ...

好難得同嫲嫲感情咁好

|
我麻都走左10年,有時諗起佢仲會喊。。。。。
tsung
|
孝順
大笨鐘
|
令我諗起我呀嫲,我細個最痴佢,早幾年過身~
nieualma
|

你有美好回憶要珍惜

我的印象衹有媽媽數落嫲嫲的記憶,感覺好疏離
TRUBIMA
|
nieualma 發表於 19-2-26 17:22
你有美好回憶要珍惜

所我我成日提自己, 小朋友係無辜, 大人有D咩唔岩都唔好咁同小朋友講,,,
KKKKit
|
愛與被愛都係福氣
Ceciming
|
愛與被愛,都是幸福的人
20150618bb
|

一心一意
|
我都好愛我阿嫲,佢好鍚我同細佬,去邊都帶住我哋去。我媽係惡頂新抱但我嫲好少怨言,乜家務都做晒,最緊要我爸同我哋開心。 阿嫲走左十幾年啦,好可惜佢見唔到我哋結婚生BB,但我知道佢係天上睇得到,覺得好安慰。
vvyy1016
|

我也曾經祈禱希望用自己10年命換婆婆10年,婆婆過身已經十六年喇
wcpcelia
|
想起, 都會掛念的
rilakuma1121
|

麻麻湊大 佢都早幾個月過左身
一諗起都會喊
whywhywhywhy
|

曾經有個愛你嘅人,真係好幸福
runningma
|

同你一樣,阿嫲湊大我,佢比我媽更重要!可惜10年前過身了成日都會諗起佢
Angel_Rose
|
nieualma 發表於 19-2-26 17:22
你有美好回憶要珍惜

我家反而係我爸數我麻多,爸成日話小時候麻錫曬姑姐吳錫佢