孕婦按摩講座,聽過嗎?好想學下...

YummyGum
|
今次第三胎,真係攰好多,好想按摩,個fd share咗,http://www.beautymama.com.hk/Reg/seminar03032019/intro.htm話上次聽過,真係學到野,之後可以喺屋企按下,不過我又懶懶地去聽,有無人去過?正嗎?
GCHK
|
有時間嘅話,都可以去聽下嘅
PhoebeChan333
|
我成日覺得呢d會喪sale野,你有心理準備唔好落塔就去下~
Manukaka
|
PhoebeChan333 發表於 19-2-26 16:57
我成日覺得呢d會喪sale野,你有心理準備唔好落塔就去下~
sales就應該會有,但未必狂sales,
我之前去過美x臣個talk,冇咩slaes野,重拎左一袋野走
|
Manukaka 發表於 19-2-26 17:37
我之前去過美x臣個talk,冇咩slaes野,重拎左一袋野走
...

Beautymama 好似系美容公司 sale facial and body ,因為我黎緊都想上去試佢個body 。
.HU.
|
Manukaka 發表於 19-2-26 17:37
...
我反而想知個袋野有咩野
Manukaka
|
.HU. 發表於 19-2-26 18:25
我反而想知個袋野有咩野
我記得有產品sample,同埋一d bb用品,好似餐具咁
YummyGum
|
回覆 Manukaka 的帖子

個講座講咩架?
JONLA
|
YummyGum 發表於 19-2-26 23:56
回覆 Manukaka 的帖子

個講座講咩架?
有的,我係FB見過有得報名~
YummyGum
|
都係教孕婦按摩?
Dorothyyy
|
YummyGum 發表於 19-2-26 15:30
今次第三胎,真係攰好多,好想按摩,個fd share咗,http://www.beautymama.com.hk/Reg/seminar03032019/int ...

有興趣喎,300觀眾咁多人,我估無咁多人手 hand sell 卦。
YummyGum
|
🤣咁又係,我去過嘅朋友都話無乜點sell, 係想按摩就自己上網登記,如果講座喺九龍區,我一定去,都唔知點解而家懶咗咁多
YummyGum
|
PhoebeChan333 發表於 19-2-26 17:39
Beautymama 好似系美容公司 sale facial and body ,因為我黎緊都想上去試佢個body 。
...
去完按摩分享下
|
YummyGum 發表於 19-2-28 16:19
去完按摩分享下

可以